Еротичний гороскоп на 27 січня ОВЕН

В цей день ви відкриєте новий талант у своєму партнері. Він може раптово здивувати вас умінням готувати або шити. Це не може не збуджувати. Ви будете займатися сексом з задоволенням.

Еротичний гороскоп на 27 січня ТЕЛЕЦЬ

27 січня зірки не радять надто серйозно ставитися до того, що говорить вам ваш партнер під час сексу. Зробіть все для того, щоб сказані ним слова не зіпсували вам враження.

Еротичний гороскоп на 27 січня БЛИЗНЮКИ

В цей день Близнюкам слід звернути увагу на збуджуючі засоби. Найбільш консервативні можуть використовувати природні збудники, наприклад, афродизіаки.

Еротичний гороскоп на 27 січня РАК

27 січня ви раптом усвідомите, що у вас з вашим партнером найкраще в області інтимних відносин ще попереду. Однак вам складно буде визначити, що саме є кращим.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Еротичний гороскоп на 27 січня ЛЕВ

В цей день вашими еротичними діями буде керувати звичайний відчай. Ви намагаєтеся щось довести собі і своєму партнерові, закріпити право на своє щастя.

Еротичний гороскоп на 27 січня ДІВА

27 січня зірки радять виплеснути весь негатив у сексі. Звичайно, ви можете сублімувати, але користі від цього буде мало. Але якщо ви відірветеся по повній, то всі недуги як рукою зніме.

Еротичний гороскоп на 27 січня ТЕРЕЗИ

В цей день зірки рекомендують попросити партнера розповісти про його перший секс. Тільки робіть це максимально тактовно, щоб не зачепити його і так вразливі почуття.

Еротичний гороскоп на 27 січня СКОРПІОН

27 січня Скорпіони зобов'язані дуже акуратно підходити до питань вибору статевого партнера. Спостерігається підвищена чутливість тіла, тому грубість коханця вас образить.

Еротичний гороскоп на 27 січня СТРІЛЕЦЬ

У цей день ви відчуєте палке бажання. Вашому партнеру доведеться його задовольняти, інакше вас просто розірве від надлишку пристрасті і почуттів. Секс буде здійснено в гуманних цілях.

Еротичний гороскоп на 27 січня КОЗЕРІГ

27 січня ви стримано реагуєте на знаки уваги. У той же час усередині вас буде переливатися пристрасть всіма кольорами веселки, а ваші фантазії не будуть знати меж та кордонів.

Еротичний гороскоп на 27 січня ВОДОЛІЙ

Наймудріше рішення, яке ви можете прийняти у цей день, це зберігати строгий целібат. І втішатися думкою, що після посту буде особливо солодко займатися коханням.

Еротичний гороскоп на 27 січня РИБИ

27 січня вам варто прихопити з собою у постіль дипломатію, такт і дбайливе ставлення до коханого. Якщо ви зациклитесь на своїх відчуттях, то не зможете задовольнити партнера.