Позитивні емоції і сміх важливі для людини. Вони не тільки продовжують життя, але і дарують світло вам і всім навколо вас. Знай.uа підібрав найкращі меми, картинки і жарти, щоб від смутку і печалі не залишилося і сліду.

Незадоволена собака з телефоном біля вуха стала зіркою в мережі

Інтернет поповнився ще одним псом, у якого є шанси стати мемом. Це офісний собака з телефонною трубкою біля вуха, але користувачі вирішили, що з такими емоціями, як у доброго, але розчарованого хлопчика, можна описати не лише робочі моменти. У картинки доречно вписати будь-яку ситуацію, коли ви чуєте в розмові те, що не дуже хотіли б чути.

Так, користувачі Reddit не змогли пройти повз пса на роботі. Вони почали фантазувати на тему того, кому собака дзвонить і що чує з трубки, що так сильно її розчаровує.

Популярні новини зараз
Не забудьте перевести годинники: коли українці перейдуть на зимовий час і нащо Пенсіонерам готують підвищення пенсій: більше нагадує подачку, ніж допомогу На місяць по 4500: українцям готують нову соцдопомогу, але від дечого доведеться відмовитися Перші снігопади: українців попередили про погоду
Показати ще

Новий мем про сучасне рішення сучасних проблем підірвав інтернет

У мережі набирає популярність мем про сучасні рішення сучасних проблем. На ньому комік Дейв Шапелл пропонує жартівливі лайфхаки на всі випадки життя — від спілкування з феміністками до управління світом.

Лайфхак Шапель доповнював такою фразою: «Modern problems require modern solutions», що можна перевести як: «Сучасні проблеми вимагають сучасних рішень». Зміст мема в тому, що люди намагаються підібрати найбільш безглузді рішення вигаданих ними проблем.