Позитивні емоції і сміх важливі для людини. Вони не тільки продовжують життя, але і дарують світло вам і всім навколо вас. Знай.uа підібрав найкращі меми, картинки і жарти, щоб від смутку і печалі не залишилося і сліду.

У мережі з'явився мем, що пояснює будь-яку ситуацію

Ще в 2015 році користувачі Twitter створили мем під назвою This Folder Is Empty ("Ця папка порожня"). На прикладі сортування різних папок з файлами на комп'ютері люди пояснювали неможливі ситуації і явища.

Всі ці роки мем продовжував існувати в уповільненому стані, але нещодавно він знову став актуальним. Тільки якщо іноземні користувачі з папки зізнаються в коханні музикантам і акторам, то в російськомовному інтернеті описують взагалі будь-які життєві ситуації, як, наприклад, відсутність думок в голові або не зроблена курсова робота.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Гомер Сімпсон показав мем про самого себе

У новому епізоді популярного у всьому світі мультсеріалу "Сімпсони" сталася кумедна "рекурсія". В 12 серії 30 сезону творці серіалу вирішили увічнити сучасну поп-культуру з інтернет-мемами, використавши один із них за участю Гомера Сімпсона в епізоді "Дівчинка в автобусі".

Мем з'явився в епізоді, коли Ліса Сімпсон листувалася зі своїм батьком по смартфону. Гомер написав дочці, що не може знайти свій смартфон, на що отримав відповідь: "Ти мені пишеш з нього". На що вона отримала відповідь у вигляді знаменитої GIF-анімації, де Гомер ховається в кущах.

До речі, сцена інтернет-мемом була взята з 16 епізоду 5 сезону "Гомер любить Фландерса". За сюжетом Гомер дуже сильно зближується зі своїм сусідом Недом Фландерсом, бажаючи стати його кращим другом. Неда з часом це починає дратувати і навіть лякати. Сам мем є відсиланням на фільм жахів "Діти кукурудзи", знятий за однойменним романом Стівена Кінга, так що в якійсь мірі це мем всередині мема.