У п'ятницю, 18 січня, користувач твіттера Twenty One Emo розповів про своїй вчительці біології і виклав фотографії з уроків. На них зображення, які пояснюють біологічні терміни, — травоядность, хижацтво, паразитизм, мутуалізм, комменсализм, розкладання, коеволюцію. Але все це більше нагадує жіночі меми.

Правда пізніше Twenty One Emo зізнався, що фотографії взяв з чату Biology і переживає, що їх можуть вважати вкраденими. За версією спільноти "Пикабу", на знімках — презентація з університету, але незрозуміло: студентська або викладацька. Про це повідомляє Medialeaks.

Ким би не був автор цього шедевра, соцмережі йому вдячні за ряд прикольних біологічних мемів. Хочеться вірити, що це створила прекрасна вчителька біології, тому поки справжній творець не відгукнувся, будемо дотримуватися такої версії.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Розкладання — довгий процес, наберіться терпіння".

Історія про ненажерливому зайчика, який раз — і "кусь" цілу ялинку опинилася про травоядность.

Паразитизм став міркуванням на тему взаємин вовка і воші.

Хижацтво стало історією про вовка, який з'їв зайця.

Мутуалізм — один з типів симбіозу, але який вигідний обом видам, був нагадуванням про мультфільм "У пошуках Немо". "Ти не бачила мого сина? Не. А тут намана. Ага".

Комменсализм став історією про рибу-прилипале, яка доїдає залишки їжі за великою рибою.

На фото "Тыгыдыктыгыдыктыгыдык. Канец)" — термін розтоків.

Це, наприклад, коли вовк і заєць в процесі взаємодії разом еволюціонують. Заєць краще починає захищатися, а вовк стає хитріше. Тому вони і скачуть без кінця.

У відповідь на твіт Twenty One Emo користувачі почали згадувати своїх вчителів біології, і виявилося, що вони були також гарні. Але так пощастило не всім.

"Кричу наш робив майже також"; "Імхо вчителя біології самі лампові"; "А моя биологичка-класна керівниця постійно про Рен тв і існування інопланетян говорить".

Нагадаємо, неймовірну оптичну ілюзію не помітно для себе створила вчителька початкових класів з Канади. Як розповіла жінка, вона готувалася до уроку і випадково створила нову головоломку для мозку.

Як повідомляв портал "Знай.иа" студенти дізналися у професора математики гарячого порноактора.

"Знай.иа" писав, українська вихователька alyona alyona випустила новий реп-маніфест.