Користувачка твіттера з нікнеймом @donalddaisy77 опублікувала у своєму твіттері ностальгічне фото з її дитячої поїздки в парк розваг Діснейленд. Однак підписники дівчини прийшли в жах, коли побачили знімок.

На ньому задоволена дівчина позує з одним зі своїх улюблених героїв мультфільмів — песиком Гуфі. Спочатку на знімку все здається дуже навіть мило: дівчина в Діснейленді фотографується зі своїм улюбленим персонажем – мрія кожної дитини. Але все змінюється, якщо трохи наблизити фото або просто розгледіти фон.

"В Діснейленді можна сфотографуватися з улюбленим персонажем — і ось я на пожежній машині з Гуфі. Але, зачекайте секунду. Вже минуло 18 років, а я ніколи цього не помічала".

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Все здавалося гранично милим, поки дівчина не звернула увагу на дивний задній фон.

Так-так, саме ось це виглядає досить страхітливо.

Після цього перелякана дівчина навіть звернулася до співробітників парку, щоб з'ясувати, хто саме пильно спостерігав за нею в той безтурботний і сонячний день. Моторошним спостерігачем, за їх словами, виявилася Мінні Маус.

Користувачі одразу ж почали розпитувати, що персонаж взагалі робить в цьому будиночку, однак автор публікації відповіла, що поняття не має, але їй дуже смішно.

Проте дівчина додала, що не збиралася нікого лякати, а всього-лише хотіла поділитися смішною світлиною.

Незважаючи на ангельську зовнішність Мінні, коментаторам вона більше здалася схожою на головного героя фільму "Сяйво". І взагалі люди зазначили, що фотографія досить лякає і схожа на кадр з фільму жаху.

"Я страшенно злякався, коли помітив це"; "Дуже крипове фото".

Їй ще пощастило, що знімок був зроблений в 2001 році, адже в 50-х роках XX століття Мінні виглядала куди страшніше, ніж навіть 18 років тому.

Нагадаємо, веселі подружки вирішили зробити селфі у старовинній церкві, те, що потрапило в кадр, навіть скептиків змусить повірити в загробне життя.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Китаї проходить щорічний Харбінський фестиваль скульптур зі снігу та льоду - Острів Сонця. Вперше фестиваль крижаних ліхтарів в Харбіні влаштували в 1963 році.

Також "Знай.uа" писав, жителька Сполучених Штатів (Чикаго) Міккі Кендал звернулася до своїх передплатників у Twitter з проханням розповісти про найстрашніші і дивні розповіді, які їм доводилось коли-небудь чути від дітей.