Гороскоп на тиждень ОВЕН

На цьому тижні не уникнути енергійної діяльності і "пробивання" чергових стін, якщо ви маєте намір рішуче змінити плани. Крім того, проявляться здатності переконувати і надихати.

Гороскоп на тиждень ТЕЛЕЦЬ

На цьому тижні будете схильні бачити в людях тільки хороше. Удача чекає на тих, хто давно і наполегливо працював над кар'єрним зростанням. І тут, найвірогідніше, стане в нагоді ваша впертість.

Гороскоп на тиждень БЛИЗНЮКИ

На цьому тижні очікуються незвичайні переживання. І ваші друзі можуть стати головною причиною. Чарівність і привітний характер сприятимуть у подоланні усіх труднощів.

Гороскоп на тиждень РАК

На цьому тижні є ризик знизити авторитет в очах оточуючих. Розпочнеться період підвищеної конфліктності. Уберегти себе від неприємностей і розчарувань можна, якщо довіряти інтуїції.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Гороскоп на тиждень ЛЕВ

На цьому тижні варто зібратися з думками і бути дуже уважними до будь-якої інформації. В потрібний час зумієте правильно її використовувати. Пізніше повернуться впевненість і спокій.

Гороскоп на тиждень ДІВА

На цьому тижні ваша поведінка буде дивною: не захочеться включати логіку або брати на себе відповідальні зобов'язання. З'явиться необхідність перенести зустрічі на інший час.

Гороскоп на тиждень ТЕРЕЗИ

На цьому тижні буде багато різноманітних подій у вашому житті. Якщо збиралися щось змінити в житті, зараз саме час. Хороший період для ділових поїздок або відпустки.

Гороскоп на тиждень СКОРПІОН

На цьому тижні ви зможете зміцнити свій авторитет і вплив на роботі. Домашні справи і турботи в кінці тижня почнуть забирати дуже багато часу і сил, ніж хотілося б.

Гороскоп на тиждень СТРІЛЕЦЬ

На цьому тижні доведеться виправляти помилки і підтягувати недоробки, завершувати старі справи. Вдало у ці дні будуть вирішуватися фінансові питання. У вихідні захочеться яскравих вражень.

Гороскоп на тиждень КОЗЕРІГ

На цьому тижні не варто розраховувати, що все буде спокійно і рівно. Можуть виникнути конфлікти з близькими родичами. Звинувачувати в тому, що відбувається нікого, крім себе, не доведеться.

Гороскоп на тиждень ВОДОЛІЙ

На цьому тижні все буквально валиться з рук. Варто приділяти більше уваги рідним і близьким, жертвуючи своїм часом та інтересами. При цьому ви навряд чи станете слухати чужі поради.

Гороскоп на тиждень РИБИ

На цьому тижні варто проявити активність. Пасивність і повільність у рішеннях позбавлять можливості голосно заявити про себе світу. І не варто надмірно переживати і опускати руки.