Зодіакальна сумісність може пояснити, чому з деякими людьми взаєморозуміння виникає набагато швидше, ніж з іншими, пише Bustle.

Овен (21 березня - 19 квітня): Стрілець і Терези.

Овен і Стрілець помітять один одного відразу. "Овну дуже імпонує вільна природа Стрільця", - говорить Маккін. "Стрілець відповідає тому ідеалу, якого шукає Овен. Вони обидва представники знаків стихії Вогню, отже, у них є правильний баланс енергій".

У той час як Овен і Стрілець поєднуються між собою завдяки астрологічній сумісності, Овна і Терези об'єднує тяжіння протилежностей.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Телець (20 квітня - 20 травня): Рак і Діва.

Любов Тельця до комфорту і стабільності пов'язує його як з Раком, так і з Дівою. "Тельці насолоджуються стабільністю, як і Раки", - говорить Маккін.

З Дівами Телець сумісний з інших причин. "Діви - істоти звички", - говорить Маккін.

Близнюки (21 травня - 20 червня): Овен і Терези.

Близнюки в захваті від яскравої енергії Овна. "Близнюки поділяють з Овном тягу до пригод, динамічний спосіб життя і захоплюються його життєстійкістю".

Другий знак, з яким у Близнюків відразу з'явиться взаєморозуміння - це Терези. "Терезам, як правило, подобається спілкуватися, а Близнюки завжди відкриті для спілкування", - говорить Маккін.

Рак (21 червня - 22 липня): Близнюки і Скорпіон.

Ракам сподобається, як близнюки допомагають їм розкритися. "Рак любить глибоко вникати в суть речей, а Близнюки - відмінні комунікатори", - говорить Маккін. "Рак гідно оцінить інтелект Близнюків, а Близнюки - духовність Рака".

Також у Рака глибокий зв'язок зі Скорпіоном. "Скорпіони сильні, і Рак буде відчувати себе в безпеці".

Лев (23 липня - 22 серпня): Терези й Козеріг.

"Терези люблять любов, а Лев любить бути закоханим", - говорить Маккін. "Лев буде захоплюватися Терезами та їх почуттям справедливості і розумінням краси". Що б це не було - романтичний або дружній зв'язок, подібний погляд на речі об'єднує ці два знака.

У той час як любов з'єднує Льва з Терезами, рішучість з'єднує його з Козерогом. "Козероги - роботяги, і Лео буде покірний рішучістю і працездатністю Козерога", - говорить Маккін.

Діва (23 серпня - 22 вересня): Ваги й Козеріг.

Зв'язок між Дівою і Терезами зумовлена ​​зірками. "Сузір'я Терезів знаходиться прямо поруч з Дівою, тому у Діви є відчуття, що Терези їх однодумець і давній знайомий", - говорить Маккін. Ці двоє відчують особливу гармонію, перебуваючи разом.

Спільне використання стихії об'єднує Діву і Козерога. "Козероги є земним елементом, таким як Діва, тому у них є порозуміння в прагматичних питаннях", - говорить Маккін.

Ваги (23 вересня - 22 жовтня): Телець і Стрілець.

Оскільки обидва знака управляються Венерою - планетою любові, краси і гармонії, Тельця і ​​Ваги пов'язують тонкі нитки. "Їх взаємне задоволення хорошими винами, дорогими тканинами і мирної обстановкою об'єднує їх". Ці спільні інтереси створять простір для більш глибокого зв'язку.

Другим знаком, до якого у Терезів буде особливе тяжіння, є Стрілець. "Стрілець - це авантюрний знак, і іноді це саме те, що потрібно Терезам, коли в житті все дуже застійно", - говорить Маккін.

Скорпіон (23 жовтня - 21 листопада): Телець і Риби.

Скорпіону імпонує сила Тельця. "Якщо є один знак в колесі Зодіаку, який може відповідати силі Скорпіона, це Телець". Хоча таке поєднання може бути не кращим в плані конфліктів.

Другим знаком, з яким Скорпіони відчувають себе найбільш пов'язаними, є Риби. "Риби - це знак води, як і Скорпіон, тому між ними буде взаєморозуміння без будь-якої усній комунікації", - говорить Маккін.

Стрілець (22 листопада - 21 грудня): Лев і Водолій.

Стрільця невблаганно тягне до Лева. "Стрілець має неупередженістю і інтересом до екзотики. Це добре поєднується з незалежністю і підприємливістю Льва", - говорить Маккін.

Незважаючи на різницю стихій, Стрілець і Водолій тягнуться один до одного. "Водолій аналітичний і часто емоційно відсторонений, але він також відкритий і незалежний, як Стрілець".

Козеріг (22 грудня - 19 січня): Рак і Водолій.

Козерогові дуже комфортно з Раком. "Керований планетою Сатурн, Козеріг - це ходяча традиція", - говорить Маккін.

Другим знаком Козерога є Водолій. "Козероги скористаються інтелектом і креативністю Водолія, щоб безпомилково підходити до вирішення проблем", - говорить Маккін. "Водолій навчить Козерога бути більш емоційним і оригінальним".

Водолій (20 січня - 18 лютого): Близнюки і Лев.

Водолій відчуває сильну прихильність до Близнюкам. "Обидва повітряних знака не люблять, коли їх обмежують, тому вдячні один одному за свободу".

Водоліїв тягне сміливість Лева. "Вони будуть глибоко захоплюватися упевненістю Льва і його уменеем самовиражатися", - говорить Маккін. "Як у багатьох інших полярних протилежностей в Зодіаку, між ними виникне магнітне тяжіння".

Риби (19 лютого - 20 березня): Водолій і Скорпіон.

"Символ Водолія - ​​рознощик води", - каже Маккін. "Він несе глечик з водою, стоячи на колінах біля поточної річки, представляючи знання, які він вбирає і якими хоче поділитися".

Риби і Скорпіон мають більш інтуїтивну зв'язок. Вони подібні як на фізичному, так і на метафізичному рівні, і мислять однаково. Сила Скорпіона подобається слабшим Рибам.

Яким би не був ваш знак Зодіаку, в житті ви обов'язково зустрінете людей, які розуміють вас більше, ніж інші. І іноді цей зв'язок зумовлена ​​зірками.

Нагадаємо, астрологи порадили, як знайти підхід до матері чоловіка, беручи до уваги її знак Зодіаку. З деякими зірки обіцяють неймовірно прості відносини, комусь доведеться трохи підіграти

Раніше Знай.ua повідомляв, у кожного знаку є свій сприятливий місяць і день тижня. Дізнайтеся, як зірки впливають на вас в різні дні тижня.

Також Знай.ua писав, що кожна людина по-різному реагує на сварки і конфлікти. Астрологи переконані, що у залежності від знака Зодіаку і підхід до чоловіків може бути різний.