Астрологи назвали найбідніші знаки Зодіаку, які ніколи не зможуть гребти гроші лопатою. Передає Clutch.

3 місце — Близнюки

Близнюки - це дуже суперечливий знак. Вони легко заробляють гроші, але ще легше їх витрачають. Їм весь час хочеться щось купити, і все здається жахливо потрібним.

Близнюки могли б заробити непогані статки, але жага витрачати просто не дає їм зібрати достатньо грошей. Тому Близнюки — це майже найбідніші знаки Зодіаку.

2 місце — Терези

Терезам дуже складно утримати фортуну в своїх руках. У них дуже щедра душа і вони простояно розбазарюють свої фінанси, жертвуючи і позичаючи людям колосальні суми.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Надмірна щедрість постійно підштовхує Терези до банкрутства. Вони просто не вміють керувати своїми фінансами, не розуміють, де потрібно заощадити, а де дати суму менше, а коли взагалі потрібно все своє залишити при собі.

1 місце — Риби

Риби не люблять і не вміють заробляти гроші, вони занадто ідеалістичні і романтичні натури. Вони просто не вміють мислити так, щоб заробити і зберегти зароблене. Всі свої фінанси вони спускають на дрібні потреби, навіть не підозрюючи, що можна відкладати на майбутнє або ж вкладати в яку-небудь перспективну справу.

Саме тому Риби - це найбідніший знак Зодіаку. Представники цього знаку і так не прагнуть до фінансового збагачення, вони ще й викидають купюри просто на вітер, купуючи всякий непотріб замість того, щоб почати економити або відкладати на істотні покупки.

Нагадаємо, астрологи порадили, як знайти підхід до матері чоловіка, беручи до уваги її знак Зодіаку. З деякими зірки обіцяють неймовірно прості відносини, комусь доведеться трохи підіграти

Раніше Знай.ua повідомляв, у кожного знаку є свій сприятливий місяць і день тижня. Дізнайтеся, як зірки впливають на вас в різні дні тижня.

Також Знай.ua писав, що кожна людина по-різному реагує на сварки і конфлікти. Астрологи переконані, що у залежності від знака Зодіаку і підхід до чоловіків може бути різний.