На віртуальних ресурсах з'явився ролик, де черниці співають пісню музичної групи Queen під назвою We will rock you. Відео розміщено на сторінці Music world в Facebook.

Хіт Фредді Мерк'юрі виконали дами в підрясниках прославилися в Мережі, оскільки ніхто не очікував такої "розкутої" поведінки від них. Черниці витанцьовували і скакали не гірше самого вокаліста Queen, роблячи вигляд, що тримають в руках гітари.

На думку деяких користувачів, їх голосові дані навіть краще, ніж у знаменитого Мерк'юрі. В коментарях назвали дам сестрами з іспанського хору Дочок Святого Павла.

Користувачі пишуть, що черниці абсолютно не сором'язливі дівчата, дотримують цнотливість. Зараз вони можуть собі дозволити розслабитися під рок-музику.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Святі виконавиці" стали справжніми знаменитостями в Мережі, і користувачі пропонують їм відмовитися від церкви і зайнятися побудовою кар'єри на сцені.

Monjas rockeando con Queen 🤘

Monjas rockeando con Queen 🤘

Geplaatst door Music World op Zaterdag 19 januari 2019

Нагадаємо, черниці запалили: в Івано-Франківську ледь не згорів жіночий монастир. 26 грудня близько 20 години у місті Івано-Франківськ на вулиці Васильянок виникла пожежа. За цією адресою знаходиться жіночий монастир святого Йосифа Обручника сестер чину Святого Василія Великого.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Жінкам вхід заборонений: таємниці священних місць, як виглядав півострів Афон у XIX столітті

Згідно переказів, Сама Пресвята Богородиця проповідувала тут віру в Христа і отримала від Бога цю землю в Свій Уділ. Тому півострів називають Долею або Садом Пресвятої Богородиці.

Також "Знай.uа" писав, що нічого святого: дві черниці вкрали півмільйона доларів пожертвувань і спустили їх у казино. Дві черниці, які працювали в католицькій школі в Каліфорнії, зізналися, що привласнили близько 500 000 доларів і витратили їх на азартні ігри в Лас-Вегасі (США), повідомляє "BBC Україна".