Астрологи склали прогноз на лютий для всіх Знаків зодіаку та застерегли від ризикованих дій під час останнього місяця зими.

Овен

На перший план вийде особисте життя, про кар'єру ви останнім часом забули. Варто подбати і про здоров'я – напередодні весни ваш імунітет практично на нулі.

Тілець

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Кар'єрне зростання не повинно стати самоціллю, але певна частка удачі допоможе знайти нову роботу і отримати відповідну їй зарплату. Переїзд на нове місце проживання принесе масу приємних емоцій.

Близнюки

Сенс подій, що відбуваються в цей час, буде залежати виключно від того, як ви їх сприймете: поставите "мінус" – вони виявляться негативними, "плюс" – позитивними, так що не шкодуйте для них позитиву.

Рак

Вирушайте у подорож, зірки віщують, що в поїздці ви зустрінете людину, яка відіграє важливу роль у вашому житті.

Лев

Виконання бажань буде можливо тільки в тому випадку, якщо ви самі прикладете до їх втілення максимум зусиль – доведеться потрудитися.

Діва

Вміння не звалювати все на себе, а делегувати повноваження, стане в нагоді всім – від керівників до домогосподарок. Будьте більш уважними до родини та коханих людей.

Терези

Виявивши властиві вам якості – рішучість і завзятість – ви досягнете всього, про що мрієте, і навіть більшого. Нові знайомі зіграють важливу роль у вашій кар'єрі – не відмовляйтеся від їхнього заступництва.

Скорпіон

Не варто встрявати у конфлікти, які можливі у цей час на роботі, і вже тим більше не приймати одну з його сторін – бо є великий ризик залишитися крайнім у сварці, до якої не маєте ніякого відношення.

Стрілець

Весь вільний і час зірки рекомендують приділяти своїй сім'ї, та рідним.

Козеріг

Настав час втілювати у життя задумки, які ви весь час відкладали у довгий ящик: умови будуть сприятливі, так і вам рішучості і креативності – а без творчого початку тут ніяк – не позичати.

Водолій

Вдалий час для фінансових операцій – можна вкладати гроші у перспективні підприємства і відкривати депозити, але обирайте тільки перевірені банки – ризик призведе до плачевних наслідків.

Риби

Час для реалізації нових проектів поки не прийшов – займіться завершенням тих, що були розпочаті раніше, але за якоїсь- поважної чи не дуже – справи не були доведені до кінця.

Нагадаємо, у лютому, який вважається перехідним місяцем від зими до весни, у багатьох людей з'являються нові надії і віра в себе.

Як повідомляв раніше Знай.ua, астролог назвав щасливчиків лютого 2019 року.

Також Знай.ua писав про те, що астрологи розповіли, чого чекати кожному із знаків Зодіаку протягом тижня - з 28 по 3 лютого, у самісінький розпал зими.