"Come dine with me" – відоме британське шоу, на якому заснована російська передача "Звана вечеря". У кожному випуску беруть участь 4 або 5 кулінарів-любителів. Вони влаштовують вечері для суперників, змагаючись за приз – 1000 фунтів стерлінгів. Виграш отримає той, кому вдалося приготувати найсмачніші страви і провести найкращий вечір.

В британському шоу брало участь чимало фріків і людей, які поводили себе неадекватно і дуже дивно. Але ніхто з них не володів суперздатністю, як хлопець на ім'я Кев Райлі. Він дуже дивно спробував їжу в одному з випусків. Це вразило і шокувало не тільки глядачів, але і всю мережу.

Шоу вже давно не знімають, але в мережі досі з'являються різні ролики і вирізані кадри.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Випуск з Райлі вийшов на екрани в 2013 році, зйомки проходили в невеликому британському містечку Бернлі. Кев працює весільним ді-джеєм і обожнює готувати. Але, судячи з його слів, його здібності були не на дуже високому рівні. Тому він вирішив їх підкачати.

"Я навчився включати духовку, мити її, готувати їжу і зрозумів, що мені потрібна обробна дошка".

У шоу Райлі вирішив порадувати інших учасників чізкейк, який він готував на солодовому молоці – суміші води і подрібненого солоду. Хлопець змішав білий і молочний шоколад, а потім неймовірно дивним чином спробував отриману суміш. Він не став використовувати ложку або виделку, а просто застосував те, що було під рукою.

Ролик з цією сценою потрапив в мережу, він дуже швидко став вірусним і в Twitter, і на Reddit. Багатьох користувачів побачене не просто здивувало, а навіть налякало.

Користувачі порівняли хлопця з мутантом, вбивцею і навіть демоном.

Деякі користувачі повідомили, що вчинок Кева – далеко не саме дивне, що вони бачили в цьому шоу. Одного разу учасникам довелося їсти суші прямо з грудей чоловіка.

"Знай.uа" вже писав про те, що легендарного Гордона Рамзі довели до сліз в ефірі шоу

Читайте також: фіналісти проекту "МастерШеф" побралися

Нагадаємо: в ефірі кулінарного шоу раптово з'явилося комаха