У лютому, який вважається перехідним місяцем від зими до весни, у багатьох людей з'являються нові надії і віра в себе.

Зірки підтримають нас у нових починаннях, якщо ми зможемо позбавитись від образ і заздрості, кажуть астрологи. За їхніми словами, це стане найважливішим завданням лютого.

Якщо ж ми не справимось з подібними почуттями, то вони можуть стати руйнівними і уповільнювати духовний розвиток.

Ті, хто мислитиме позитивно і буде вірити в краще, до весни може досягти вражаючих успіхів, а зірки і планети допоможуть у цьому.

Овен
Овнам астрологи радять частіше прислухатися до голосу свого серця - у лютому інтуїція не раз врятує представників цього знаку Зодіаку від фіаско. Це стосується не лише ділової сфери життя, а й кохання.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

З 19 числа планети підвищать уважність Овнів і посприяють підвищенню спокою. Ця зима завершиться для людей даного знаку на позитивній ноті, і уже з 14 числа Всесвіт допоможе відчути Овнам її творче начало. Друга половина місяця буде воістину вдалою, і це не означає, що в перші два тижні доведеться переживати постійні проблеми. Протягом усього місяця астрологи радять зберігати фізичну активність.

Телець
Перша половина місяця для Тельців стане часом ентузіазму і підвищеного бажання працювати. Негативні думки можуть з'явитися до кінця місяця, але не варто до них прислухатися. Любов до життя і до близьких людей захистить вас від більшості бід в лютому. У другій половині місяця бажано прагнути до зближення з родичами, партнером і друзями. Сприятливими будуть нові знайомства і пошук кохання для вільних Тельців. Що стосується негативних сторін, можуть дати про себе знати якісь старі страхи. Боротися з ними можна, займаючись творчими справами, розкриваючи творчу сторону особистості.

Близнюки
Удача Близнюкам не завадить з 10 лютого: доведеться самостійно вирішувати багато завдань і не сподіватися на щасливий випадок. З іншого боку, слабкість планет принесе Близнюкам більше чесності і відкритості з боку оточуючих. У лютому корисно частіше міняти щось у своєму житті. Можна вирушати в нетривалі поїздки, купувати нові речі, вносити незвичайні нотки в свій імідж. Варто побоюватися повної закритості і усамітнення, а також стереотипів. Внутрішній світ Близнюків може зазнати серйозних змін: з'являться нові цілі, нові можливості і бажання. Всі найголовніші проблеми краще встигнути вирішити до 10 числа, поки зірки будуть в повній гармонії з планетами.

Рак
Перша половина місяця для Раків буде дуже продуктивною у всіх сферах життя. Планети і зірки в цю дату стануть неймовірно динамічними і творчими. Цілком можливо, що 22 числа відбудеться крутий поворот на краще, хоча Раки можуть навіть не відразу його помітити. У лютому Ракам не варто захоплюватися надмірністю, намагатися пустити пил в очі. Це буде час підвищеного натхнення, загостреної інтуїції, а також відчуття повноти життя. Головне - зберігати оптимізм навіть тоді, коли зробити це непросто. Астрологи вважають, що прийшов час для зміни ідеології, основних цінностей і цілей.


Лев
Левам до 19 лютого краще залишатися обережними, але не перебувати в тіні своїх страхів. Сміливість не повинна межувати з безглуздям, а обачність і далекоглядність - з боягузтвом. Після 19 числа настане період наснаги, минуть страхи і комплекси, відкриються нові можливості. Представникам цього Знака вдасться правильно завершити зиму, якщо вони проявлять індивідуальність і покажуть всім своє лідерське начало. Для втілення мрії досить буде лише однієї сили думки. Не варто думати, що це просто: працювати над позитивним настроєм необхідно вже з 1 лютого, з самого першого дня цього місяця. На шляху Левів будуть різні перешкоди, але їм вдасться з ними впоратися, якщо вони збережуть оптимізм.

Діва
Особливо актуально це буде з 10 числа, коли планети стануть неактивними. Решту часу місяця пройде під егідою повної свободи дій. Всесвіт подарує Дівам шанс самим керувати своїм життям. До 9 числа включно можна сміливо вирушати в далекі поїздки, заводити нові знайомства, а також посилено займатися вивченням чогось нового. Допитливість Дев виявиться дуже сильною на початку місяця, проте навчання не повинно шкодити іншим сферам життя. Астрологи зазначають, що в другій половині лютого можуть без особливих на те причин зриватися плани, тому знадобиться гнучкість - іноді Дівам доведеться імпровізувати на ходу.

Терези
1, 2 і 3 лютого - дні максимальної творчої енергії планет. Все найбільш непередбачене відбудеться саме в ці дні. Далі настане період спокою й умиротворення, який можна присвятити розміреній роботі. Відзначиться і любовна сфера - в любові Терезам посміхнеться удача. Енергетичні запаси цих людей підуть на невеликий спад, тому варто заздалегідь планувати всі справи. Варто побоюватися непередбачених витрат, сварок і конфліктів з близькими, надмірностей в будь-якому їх прояві. Можливо, шлях до гармонії Терезів лежить через пошук нових захоплень і любові. Одиноким Терезам варто спробувати знайти щастя. Навіть якщо не вийде, вони зможуть отримати безцінний досвід, а в разі успіху можна розраховувати на тривалі і гармонійні відносини або навіть шлюб і сім'ю.

Скорпіон
Настрій Скорпіонів буде постійно змінюватися. Астрологи радять людям цього Знака частіше бувати на свіжому повітрі і як можна швидше забувати образи. З 14 числа повинні налагодитися або змінитися на краще проблемні взаємини з кимось із близьких. Правда, разом з негативом у другій половині місяця піде і бажання боротися, тому все самі амбітні справи і робочі проекти краще намагатися втілювати в життя до 14 числа. Якщо на початку місяця корисно буде покладатися на самих себе і на своє чуття, то потім краще частіше прислухатися до думки близьких людей. Вони не тільки допоможуть знайти оптимізм, але і підкажуть, як вирішити ту чи іншу проблему.

Стрілець
Для Стрільців цей місяць виявиться дуже стабільним. Перепадів настрою не очікується, тому що планети будуть дуже передбачуваними. Це прекрасний час для будь-яких справ. Можна братися за що завгодно в кожній із сфер. Астрологи рекомендують Стрільцям бути послідовними, але не обмежуватися лише однією перемогою. Висока планка в лютому позитивно позначиться на загальних успіхах і щасті. Також експерти радять Стрільцям зберігати порядок вдома. Разом з яка прийшла стабільністю Стрільці можуть відчувати і якусь чутливість, поліпшити емпатію. З цим елементом впливу планет варто бути обережніше, уникаючи ностальгічних спогадів і сентиментальності.

Козеріг
З 14 числа планети втратять більшу частину своєї доброчинної сили, тому Козерогам доведеться стати більш обережними в справах і в коханні. Не варто фліртувати з протилежною статтю тим, хто в шлюбі. Не бажано ризикувати грошима і положенням заради успіху. Долати труднощі необхідно буде не хитрістю, а мудрістю і логікою. У деяких випадках корисно звернутися за допомогою до близьких людей, друзів, колег. В кінці місяця можливе посилення неприємних залежностей, з якими доведеться поборотися. Взагалі, в лютому боротьба стане головною філософією для Козерогів. Негаразди зроблять Козерогів самодостатніми і більш стійкими. Підвищити енергетику і життєвий тонус допоможе віра в себе і постійна активність. Зараз не час для відпочинку.

Водолій
Це буде стабільний і насичений сприятливими новинами період часу. Однак від зовнішнього негативу не застрахований ніхто. На горизонті можуть виникнути нові приємні події і люди, але песимістичний настрій не дасть розгледіти цих посланців змін, тому Водоліям так важливо відкритися світові. Період ідеальний для роботи, для спільного проведення часу з другою половинкою. Можна вирушати в спільні подорожі, робити щось разом. Багато проблем вирішаться самі собою, якщо зберігати оптимізм. Місяць хороший для переїзду, початку ремонту і дорогих покупок.

Риби
Рибам не завадить свіжий погляд на життя. На всі негаразди і проблеми краще поглянути по-новому. Ці люди будуть в центрі уваги, особливо в першій половині лютого, що можна використовувати для пошуку кохання або для ділових знайомств. В кінці місяця можна позбавлятися від речей, які руйнують енергетику, тому що настрій зірок і планет змінить вектор. У справах можуть спостерігатися непередбачені затримки, хтось із колег і партнерів може піти на хитрість або виявитися не таким надійним, як хотілося б Рибам. Не варто прив'язуватися до токсичних людям, намагатися їх виправити або відповісти зустрічним негативом. Всесвіт всім дасть того, чого вони заслуговують, і Рибам краще сконцентруватися на собі - добро притягує добро.

Нагадаємо, астрологи знайшли ідеальну пару за знаком Зодіаку.

Як повідомляв портал Знай.ua, астрологи назвали 5 найсильніших жінок за знаком Зодіаку

Також Знай.ua писав, які знаки Зодіаку подарують вам щастя.