У Сполучених Штатах Америки Середній Захід засипало снігом. В цю частину країни прийшов справжній полярний вихор. Місцевим жителям доводиться підпалювати рейки, щоб поїзди могли нормально по ним їздити. На деякій території очікується шокуюче зниження температури – до мінус 53 градусів за Цельсієм. Влада закликає жителів по можливості залишатися вдома і навіть не йти на роботу, в школу і так далі.

Багатьох такі погодні умови шокують і навіть лякають. Але це зовсім не стосується жителів штату Огайо. Незважаючи на суворий мороз та сильний снігопад, вони сміливо виходять на вулиці.

Один чоловік навіть вирішив повеселитися незвичайним способом. У спекотну погоду у нього б не вийшло так відірватися. Він вийшов на вулицю і побачив, що його автомобіль повністю засипало снігом. Замість того, щоб використовувати традиційний і звичний шкребок, він вирішив вчинити інакше. Йому в голову прийшла геніальна ідея, до якої навряд чи додумався б хто-небудь інший. Переконайтеся в цьому самі:

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Чоловік очистив свою машину власним сином. І відмінно підготувався до такої важливої місії. Він обмотав зап'ястя і щиколотки дитини скотчем, щоб сніг не потрапляв під одяг.

Не варто думати про те, що це насильство або агресія. Дзвінкий сміх і радісні крики малюка говорять про те, що він і сам у захваті від ідеї батька. Коли він ще зможе так повеселитися, якщо не в лютий снігопад.

Раніше портал "Знай.uа" розповідав: 3-річний Мауглі вирішив прогулятися по лісу і загубився, на щастя, зустрівся Балу, який врятував дитину від холоду. Після масштабних пошуків дитини виявили в 2,5 км від дому. Дива трапляються.

Читайте також: як приготуватися до морозу і що робити при обмороженні. Причини, симптоми, профілактика

Як повідомлялося, жінка в прямому ефірі погодувала порося груддю. "Чорне дзеркало" не перевершила, але суспільство шокувала. Неймовірно, але вона спокійно розповідала про погоду, тримаючи на руках порося