Позитивні емоції і сміх важливі для людини. Вони не тільки продовжують життя, але і дарують світло вам і всім навколо вас. Знай.uа підібрав найкращі меми, картинки і жарти, щоб від смутку і печалі не залишилося і сліду.

Шеггі зі «Скубі-Ду» став найпопулярнішим мемом у мережі. Його боїться навіть титан Танос

Останнім часом у соцмережах і Reddit активно використовують мем з героєм «Скубі-Ду» Шеггі, який тепер настільки сильний, що може викликати монстрів з-під землі і здолати всіх богів і навіть титана Таноса, не докладаючи до цього жодних зусиль.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Вперше мем з'явився ще кілька років тому, але буквально нещодавно він став настільки відомим, що Шеггі може з'явитися в Mortal Kombat.

Мем з Фріменом вчить користувачів мережі безглуздим лайфхакам

Не так давно один епізод із голлівудського фільму «Люсі» з актором Морганом Фріменом з'явився у вигляді мема про використання мозку на всі 100%. Тепер люди з його допомогою показують людську дурість і діляться лайфхаками, які не варто застосовувати в реальному житті.

Нагадаємо, що в одній зі сцен фільму герой Моргана Фрімена, професор Норман, розповідає студентам цю саму гіпотезу про неповне використання людьми розумових здібностей. Один із присутніх у залі хлопців цікавиться у лектора, а що б сталося, отримай людство доступ до ста відсотків ресурсів мозку. У свою чергу професор Норман каже, що не знає відповіді на це питання.