Позитивні емоції і сміх важливі для людини. Вони не тільки продовжують життя, але і дарують світло вам і всім навколо вас. Знай.uа підібрав кращі меми, картинки і жарти, щоб від смутку і печалі не залишилося і сліду.

Джоан Роулінг стала найкумеднішим мемом у мережі

Відому британську письменницю Джоан Роулінг висміяли за те, що вона активно ділиться з фанатами новими дивними подробицями про всесвіт Гаррі Поттера.

Так, нещодавно в офіційному Twitter-акаунті поттеріани з'явилася новина про те, що до XVIII століття чарівники не користувалися туалетом і справляли потребу де-небудь. Багато шанувальників творчості Роулінг були шоковані і в результаті вирішили запустити мем, в який можна додати кумедні деталі від особи письменниці.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Ніхто:
Дж. К. Роулінг: Доббі заробив гроші на війні в Іраку

Ніхто:
Дж. К. Роулінг: Гегрід був пансексуальною жінкою в хіджабі, яка поодинці покінчила з південноафриканським апартеїдом

Ніхто:
Дж. К. Роулінг: Люціус Мелфой носив AirPods

Ніхто:
Дж. К. Роулінг: Седрік Діггорі розвалив Священну Римську імперію

Користувачі мережі божеволіють через дивні меми з іменами

Не так давно інтернет-користувачі помітили, що якщо вбити в пошуковик своє ім'я та слово «мем», можна знайти дуже дивні картинки. Все почалося з користувачки Twitter typovatanonicho, яка запропонувала скидати їй незвичайні меми з іменами. Багато з них дійсно виявилися мерзенними і дивними.