29-річний житель Китаю на прізвище Чжоу потрапив у лікарню через погане самопочуття. Температура його тіла піднялася до 40 градусів. Пацієнт поскаржився на біль у грудях. Він розповів лікарям, що його стан погіршився приблизно 4 роки тому. Медики оглянули пацієнта, провели обстеження і взяли всі необхідні аналізи.

Лікарі виявили запалення в області серця. Знімок показав неприродну тінь на одному з легких. Було прийнято рішення про те, що необхідно хірургічне втручання.

Неймовірно, але вже в процесі операції лікарі знайшли в тілі Чжоу справжню зубочистку, довжина якої сягає шести сантиметрів. Вона перебувала в одній з серцевих камер чоловіки.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Фахівці припускають, що зубочистка якимось чином потрапила в дихальні шляхи, потім пронизала легеню і вже через неї влучила прямо в серце. Чжоу розповів лікарям, що завжди кладе в свою склянку з коктейлем зубочистку. Так він її позначає. Чоловік припустив, що проковтнув зубочистку разом з коктейлем, сам того не підозрюючи. Те, що він прожив з зубочисткою в серці 4 роки, можна вважати справжнім дивом.

За чотири довгих роки лікування Чжоу витратив величезні гроші – близько 863 тисяч гривень. Інцидент стався 9 січня, але про подробиці стало відомо тільки зараз.

Портал "Знай.uа" вже розповідав: батьки привели дівчинку з набряком на обличчі в лікарню. Лікарі виявили в її організмі незвичайного паразита. З її носа дістали справжню п'явку

А також: дівчина знайшла перстень, яка втратила 12 років тому. Весь цей час він перебував у неї в носі

Як повідомлялося, дівчина виявила, що раптово перестала чути голоси чоловіків. лікарі діагностували неймовірно рідкісне захворювання, через яке вона розрізняє лише жіночі голоси