В провінції Лаокай, розташованої на півночі В'єтнаму, стався досить незвичний випадок.

У маленької дівчинки на носі з'явився набряк. Стурбовані батьки повели свою 6-річну доньку у лікарню. Лікар оглянув пацієнтку і виявив щось надзвичайне.

Неймовірно, але в носі дівчинки мешкав незвичайний паразит – справжня п'явка. Медик дістав її з ніздрі дівчинки з допомогою пінцета.

Лікар припустив, що паразит був маленьким, коли забрався в ніс малятка. Ймовірно, він збільшився в розмірах завдяки тому, що знаходився в комфортних для росту і розвитку умовах і мала постійний доступ до їжі.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Вигляді з витягом п'явки потрапило в мережу. На нього звернув увагу канал YouTube Viral Hog. Воно було знято в середу, 26 жовтня, в одній з лікарень В'єтнаму. Користувачі вражені, вони почали бурхливо обговорювати те, що трапилося.

Дівчинка злякалася, коли побачила тимчасового мешканця свого носа. Але вона зберегла спокій.

За словами лікарів, п'явка пробула в тілі дівчинки близько місяця. Після її видалення набряк спав з лиця дівчинки. Медики повідомили батькам, що їм не варто переживати за свою дочку. Дитині нічого не загрожує, з її здоров'ям все відмінно.

Раніше "Знай.иа" писав: медики готуються до випробування нового засобу від "болотної лихоманки"

А також: вчені пояснили роботу настирливого рефлексу

Як повідомлялося: вчені виявили ос, здатні перетворити на зомбі все живе