5 лютого 2019 року в Китаї настане Новий рік. Згідно з місячно-сонячним календарем, святкування триватиме до 20 лютого, тобто 15 днів.

Китайський Новий рік 2019: як правильно відзначати

Господиня року надає перевагу яскравим і епатажним нарядам. Радимо вам обрати сукню жовтого, золотого, теракотового, коричневого, шоколадного і апельсинового кольорів, пише сайт Подробиці.

Чорний колір теж буде в самий раз, так що маленька чорна сукня з золотою брошкою актуальна як ніколи.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

У скільки зустрічати Китайський Новий рік 2019

Астролог Влад Росс розповів, як краще зустріти Китайський Новий рік:

"Раджу об одинадцятій вечора підняти келихи і загадати бажання. Новий рік за східним стилем завжди починається в місяць, а в молодика завжди слід загадувати найпотаємніші мрії та бажання. Підкреслюю - в 23.00".

Крім того, Росс порадив обирати для святкування наряди жовтих і помаранчевих квітів, а також по можливості підібрати до них золоті прикраси.

"Взагалі, золотий цього року буде сприятливим. Новий рік краще зустрічати в колі близьких і рідних, тому що свиня - це сімейна тварина. На цей Новий рік кращою ідеєю для подарунка буде скарбничка у формі свинки". Влад Росс

Нагадаємо, День ангела – особливе свято. Іменинами називають день пам'яті святого, на честь якого названа людина.

Кожен православний християнин носить ім'я святого, на честь якого його названо. Ім'я вибирається за церковним календарем, кожен день якого присвячений пам'яті того чи іншого святого.

Після здійснення Таїнства хрещення святий, ім'я якого обрано дитині або дорослому, стає його небесним покровителем.

Раніше портал писав, що потужний даоський ритуал, здатний позбавити тебе від усіх проблем. Цей ритуал допоможе тобі круто змінити життя.

Як повідомляв Знай.ua, чому не варто ділитися планами на майбутнє. Бог допомагає знайти вірне рішення і шлях в житті.

Також Знай.ua писав, що День Максима: значення імені, характер і прикмети свята. Не забудьте привітати своїх близьких.