Хлопець на ім'я Зак вирішив додати на свій аккаунт в Tinder фотографію з мамою, щоб дівчата ще більше звали його на побачення. Публікація дійсно стала популярною і навіть потрапила в топ Reddit. Але користувачі звернули увагу зовсім не на хлопця.

Всім відомо, що в Tinder головне – це оригінальне біо. Воно вже забезпечує 50, а іноді навіть 80 відсотків успіху. Це вкотре довів і Зак, який проживає в США. Він міг би додати на свій аккаунт звичайну фотографію з Facebook. Наприклад, цю

My need for a new LinkedIn picture was real, but my smile wasn't

Geplaatst door Zach Ishak op Zondag 19 augustus 2018

Але вирішив зробити щось оригінальне, щоб виділитися з натовпу. Він не просто опублікував фото з мамою. Він опублікував фото з мамою, на якому вони в костюмах бутербродів з джемом. Звичайно ж, і напис на знімку він придумав оригінальною.

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Після цього хлопець спокійно відповідав на метчі. Раптово в Instagram в директ почали приходити безліч повідомлень. Виявилося, він став справжньою зіркою на Reddit, сам того не підозрюючи. Якась дівчина запостила там його профіль.

Публікація набрала вже більше 50 тисяч апвотов. Серед коментаторів знайшлися милі дівчата, які з задоволенням підуть з Заком на побачення.

Але більшість компліментів користувачі залишили не хлопця, а його мамі.

Зака здивувала така увага до матері. Про неї намагалися дізнатися як можна більше. Але син вирішив нічого не розповідати. Він лише повідомив, що вона дуже щаслива в шлюбі, тому шансів ні в кого немає.

Раніше портал "Знай.uа" розповідав: чоловік врятував життя незнайомки, а через кілька років закохався в неї. Їх історія нагадує чарівну казку

Читайте також: у Twitter користувачі обговорюють меми, присвячені їх іменами. Більшість з них смішні і дивні, а деякі навіть лякають

Як повідомлялося, чоловік замовив подарунок для дружини і несподівано для самого себе зірвав куш