Позитивні емоції і сміх важливі для людини. Вони не тільки продовжують життя, але і дарують світло вам і всім навколо вас. Знай.uа підібрав найкращі меми, картинки і жарти, щоб від смутку і печалі не залишилося і сліду.

Bro, not cool

Це мем з кадрами з рекламного ролику Gillette, на яких один чоловік хоче пристати до дівчини, але інший хлопець його зупиняє.

Рекламний ролик The Best Men Can Be вийшов на ютуб-каналі бренду Gillette 14 січня цього року. Відео закликала зупинити поширення так званої "токсичної максилинности", яку багато хто називає звичайною чоловічою поведінкою. По суті бренд змінив свій традиційний слоган "Краще для чоловіка немає" на "Краще, ніж можуть бути чоловіки".

Популярні новини зараз
"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці
Показати ще

Потенційне хобі / Я

Депресія / Я

2D тян / Я

Вона намальована, чувак

Цей мем мертвий, чувак

Намагаюся вбити себе / Я

Але я не вмію зав'язувати петлю

Дівчина, яка тобі подобається / Ти

Твоє обличчя

Як в США переживають аномальні морози

У цьому році в США видалася неймовірно сувора зима: у Північній Дакоті зафіксована температура -37 градусів, у Чикаго -33. Американці намагаються ставитися до цього з гумором. У соцмережах вони діляться фото того, як вони пристосовуються до страшних морозів: дівчата зав'язують волосся у хвіст на обличчі, а штани стають дерев'яними, якщо залишити їх на вулиці.