Прихід весни - це час оновлення енергетики. Поради астрологів для різних Знаків Зодіаку допоможуть правильно завершити зиму і підготуватися до весни, інформує Ukr.Media. Лютий - найкращий час підготуватись до весни.

Стихія Води: Рак, Скорпіон, Риби

Стихія Води - це втілення спокою та гармонії. Представники цієї стихії у лютому 2019 року можуть зіткнутися з апатією, лінню, небажанням йти вперед і досягати цілей.

Рак. Представникам цього Знаку найважче переживати зміну часів року, саме тому в лютому багато які Раки можуть зіткнуться з раптовою втомою.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Скорпіон. Скорпіони практично не постраждають від зміни пори року і перебудови енергетики. Це найбільш міцний і сильний духом Знак Зодіаку.

Риби. Рибам астрологи рекомендують завершувати зиму в справах. Бажано встигнути закрити поточні проекти, роздати борги, завершити відкладені справи і вирішити серйозні питання.

Стихія Землі: Тілець, Діва, Козеріг

Стихія Землі наділяє своїх підопічних стійкістю, колосальною енергетикою, раціоналізмом і логікою.

Тілець. Кінець зими навряд чи виб'є Тільців з колії. Але щоб місяць пройшов вдало, Тільцям потрібно більше працювати над собою.

Діва. Люди, народжені під егідою Діви, дуже цілеспрямовані, однак в останній місяць зими у них часто знижується продуктивність і швидко витрачаються життєві сили.

Козеріг. У Козерогів у лютому 2019 року справи підуть набагато краще, ніж у інших Знаків. Правильно завершити зиму їм допоможе помірний егоїзм і віра в краще.

Стихія Повітря: Близнюки, Терези, Водолій

Представники повітряної стихії завжди раді будь-яким змінам, особливо, якщо це зміна пори року.

Близнюки. Представники цього Знака зазвичай стають дуже активними в останній зимовий місяць.

Терези. Закінчення зими не принесе Терезам жодних серйозних проблем. Навпаки, лютий обіцяє приплив життєвої енергії, що допоможе завершити всі відкладені до кращих часів справи.

Водолій. Вже у лютому думки Водоліїв займе підготовка до весни, нові ідеї та задуми.

Стихія Вогню: Овен, Лев, Стрілець

Стихія Вогню відмінно поєднується з приходом весни. Астрологи повідомляють, що ці люди відчують потужний приплив сил і майже весь місяць будуть перебувати у відмінному настрої.

Овен. Овнів чекає досить продуктивний період. Астрологи радять не втрачати ані хвилини і проявляти ініціативу в будь-який відповідний момент.

Лев. Левам кінець зими принесе багато щастя. У цей період головними темами стануть любов, робота і гроші, а значить, всі ділові та любовні невдачі зими вдасться компенсувати новими перемогами.

Стрілець. Наближення весни надихне Стрільців на нові перемоги. Разом з тим першу половину лютого краще провести за рутинною роботою.

Як раніше повідомляв Знай.ua, дізнатися про свою долю на цьому тижні для всіх знаків Зодіаку можна в нашому тижневому гороскопі.

Також повідомляв Знай.ua, чому не варто ділитися планами на майбутнє. Бог допомагає знайти вірне рішення і шлях в житті.

Знай.ua повідомляв, в Дніпрі дівчина випадково відгуляла весілля з самою собою.