Джейд Харріс – 28-річна мешканка Великобританії. Протягом довгих 11 років вона страждала від порушення слуху в лівому вусі.

Дівчина постійно дуже голосно розмовляла, адже практично не чула себе. Вона дивилася телевізор і слухала музику на повну гучність. Вони ніколи не відвідувала шумні місця. Дівчина соромилася навіть розмовляти з незнайомими людьми, адже відчувала себе ніяково. Джейд практично не чула на одне вухо.

Одного разу дівчині в праве вухо потрапила вода. Слух погіршився ще дужче, і їй довелося звернутися до лікаря. Фахівці прочистили очистили ліве вухо від води. Заодно вирішили оглянути і праве вухо. Медиків шокувало те, що вони побачили. Вони виявили пацієнтки сторонній предмет.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Лікарі успішно його витягли. Неймовірно, але виявилося, що у вусі дівчини перебувала невелика пластикова кулька від іграшкового пістолета. Фахівці прийшли до висновку, що британка всі ці роки жила з пулькой у вусі. І вона страждала від порушення слуху зовсім не через хворобу, а через цей предмет.

Джейд згадала, як ще в далекому дитинстві гралася з друзями. Тоді хтось із хлопців вистрілив з іграшкового пистолетика, кулька полетів в її бік і боляче вдарив їй у вухо. Але британка навіть не підозрювала, що навколо залетіла всередину.

Після того, як лікарі витягли шарк, слух дівчата повністю відновився. Тепер британка насолоджується тим, що приносило їй дискомфорт.

Раніше портал "Знай.uа" писав: чоловік ходив по лікарях протягом 4 років. Медики не розуміли, що з ним відбувається, поки не виявили в його серці дивний предмет

Читайте також: дівчина знайшла дороге серцю кільце, яке втратила ще 12 років тому. Все це час прикраса знаходилося в неї на носі, а вона навіть не підозрювала про це

Як повідомлялося, дівчина виявила, що раптово перестала чути чоловіків. Вона розрізняє лише жіночі голоси. Лікарі діагностували рідкісне захворювання