Про прихильниць Олега Винника вже, можна сказати, ходять легенди і багато хто з популярних артистів хотіли б мати таку ж віддану і багатотисячну армію фанатів.

Про це зазначають ЗМІ.

Проте вчора лідер гурту "Друга ріка" Валерій Харчишин на власній сторінці в одній із соцмереж опублікував доволі веселе відео.

В опублікованому ролику співак разом зі своїми колегами звернувся до фанаток Винника та запросив їх на концерт разом зі співаком, що відбудеться у Палаці спорту.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

"Олеже Анатолійовичу, поки ви в Одессе, вовчиці під контролем. 8 березня ми чекаємо на вас у палаці спорту. До зустрічі", - сказав Валерій.

Смішним є і те, в якому образі постали музиканти. Вони вирішили трохи повторити зачіску Винника і одягалися в перуки кольору блонд.

Разом з тим варто відзначити, що улюбленець всіх українок, відомий співак Олег Винник часто тішить шанувальників новими фото в Instagram.

Більшість прихильників та прихильниць Олега Винника звикли бачити його в класичному образі з розкішним білявим волоссям. Однак фото, яке він опублікував нещодавно здивувало користувачів соцмережі.

На новому фото у своєму мікроблозі Винник у шапці та з брутальною бородою. Співак вирішив запитати у численної армії прихильників про те, чи подобається їм його новий образ. Він жартівливо переробив слова власного хіта "Вовчиця": "Зорі - прозорі вгорі! Бриться чи не бриться?"

Прихильниці співака відразу відреагували на таку зміну іміджу: " Ви красунчик, але голитися потрібно", "Дуже стильно,але,краще побриться", "Ллються мов струмінь пісні, Бриться чи не Бриться! Будь-яким слухають Вас, Молоді Вовчиці!", "Ви наш любимий Маєстро чи з бородою чи ні ви завжди прекрасний", "Гарна світлина. Борода з давніх часів символ мужності , незалежноті та влади".

Після новорічних свят співак подався в Берлін, де у нього є власний будинок і студія, щоб записати нові пісні і підготуватися до чергового гастрольного туру. До слова, Винник уже анонсував ексклюзивну весняну програму "Для мене ти - золота". Як говорить сам співак, це його "звернення до жінки - дорогоцінної половинці кожного чоловіка".

Нагадаємо, Винник змінився до невпізнання і спантеличив армію вовчиць.

Як повідомляв "Знай.ua", Винник вразив вовчиць розміром.

Також "Знай.ua" писав, що Винник знову змусив вовчиць верещати від захвату.

Любов, щастя і віра - ідеологія артиста - відверте інтерв'ю Олега Винника.