Популярний український співак та улюбленець жінок Олег Винник не втомлюється дивувати своїх шанувальниць.

Олег Винник
Олег Винник

Після новорічних свят співак подався в Берлін, де у нього є власний будинок і студія, щоб записати нові пісні і підготуватися до чергового гастрольного туру. Винник опублікував в Instagram фото, яким немало здивував прихильниць. Він відростив солідну бороду.

Під знімком співак, переробивши слова хіта "Вовчиця" запитує у прихильниць: "Голитися чи не голитися?".

Популярні новини зараз
Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Захоплені шанувальниці одразу ж засипали улюбленого співака компліментами у коментрарях. Вони масово запитують про нові концерти та пісні, над якими Винник наразі працює.

До слова, Винник уже анонсував ексклюзивну весняну програму "Для мене ти - золота". Як говорить сам співак, це його "звернення до жінки - дорогоцінної половинці кожного чоловіка".

Олег Винник
Олег Винник

"Можливо, вона не ідеальна, але якою б її не сприймали інші, для даного конкретного чоловіка вона - золота. Нам всім потрібно навчитися так ставитися до своїх близьких, і в першу чергу, до своїх жінок - берегти, любити і просто жити ними", - вважає Винник.

Нагадаємо, улюбленець всіх українок, відомий співак Олег Винник часто тішить шанувальників новими фото в Instagram.

Олег Винник
Олег Винник

Так нещодавно артист показав, що відбувається перед його концертами.

Відповідне відео з найяскравішими моментами підготовки до виступу та опитування своїх фанаток він опублікував на своїй сторінці в особисті Instagram.

Як повідомляв раніше Знай.ua, відомий український співак, кумир мільйонів Олег Винник, часто балує вовчиць новими фотографіями та відео на своїй сторінці в Instagram.

Олег Винник
Олег Винник

Так, в цей раз співак опублікував у своєму профілі фотографію, якою похвалився важливим досягненням.

Також Знай.ua писав про те, що після новорічних свят Олег Винник відвідав Берлін, де у нього є будинок і звукозаписна студія.