Відомий український співак, кумир мільйонів Олег Винник, часто балує вовчиць новими фотографіями та відео на своїй сторінці в Instagram. Після новорічних свят артист відвідав Берлін, де у нього є будинок і звукозаписна студія. Саме там Винник записує нові хіти і готується до чергового гастрольного туру.

Нещодавно співак опублікував у своєму профілі в Instagram новий знімок, на якому він позує з бородою. Під фото Винник запитав у фанаток: «Бриться чи не бриться?».

Як з'ясувалося, «вовчиці» готові сприймати кумира в будь-якому вигляді. У коментарях вони засипають артиста компліментами і запитують про нові концерти. Вже скоро Винник представить ексклюзивну весняну програму «Для мене ти — золота». Як говорить сам співак, це його «звернення до жінки — дорогоцінної половинки кожного чоловіка». Так, вже 6 і 7 березня зірка представить програму ТРЦ «Термінал» Броварах.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Олег Винник спільно з телеканалом СТБ втілили давню мрію юної шанувальниці артиста в житті.

14-річна Христина, яка дуже любить співати стала однією з героїнь спецпроекту, де здійснили її мрію про зустріч з українським співаком Олегом Винником. Суддя популярного в Україні шоу "Х-фактору" зустрівся з Христиною у студії шоу і гримерці артиста. Христина живе з бабусею в селищі Водяне Харківської області. Головним захопленням дівчинки є спів.

Нагадаємо, що не так давно Олег Винник опублікував у своєму профілі фотографію, на якій позує в карколомному образі. На чорно-білій фотографії він постав на огляд публіки в сірих брюках і білій футболці зі своїм фірмовим логотипом.

Як повідомляв портал Знай.uа, Олег Винник показав, що відбувається перед його концертами. Відповідне відео з підготовкою до виступу і опитуванням фанаток він опублікував у соцмережі Instagram.

Також портал Знай.uа писав, що Олег Винник опублікував у своєму профілі фотографію, якою похвалився важливим досягненням. Стало відомо, що у нього вже 500 тисяч підписників в Instagram.