Відомий український співак, кумир мільйонів Олег Винник, часто балує вовчиць новими фотографіями та відео на своїй сторінці в Instagram. Так, в цей раз співак опублікував у своєму профілі фотографію, якою похвалився важливим досягненням.

У публікації, яка з'явилася на сторінці артиста, він хвалиться, що в нього вже 500 тисяч підписників в Instagram. Також Винник подякував шанувальникам за це зворушливими словами. На фотографії Олег Винник позує в романтичному образі. На ньому червона футболка, поверх якої він накинув чорне пальто, а на голові у співака чорна шапка з яскравими смужками. Він уважно дивиться в камеру блакитними очима.

У підписі до світлини, на якій повідомляється про 500 тисяч підписників, Олег Винник написав: "Друзі, ви неймовірні. Вас із кожним днем стає дедалі більше. Сьогодні цифра на лічильнику Instagram перетнула позначку в півмільйона підписників. Дякую всім, хто залишаться зі мною на одній хвилі. Люблю вас!". Шанувальники, звичайно, задоволені і не залишилися байдужі до нової публікації свого кумира, і почали засипати його компліментами, побажаннями і зізнаннями в коханні. А також вони обіцяли не залишати його і продовжувати стежити за його сторінкою.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"А ми Вас любимо! Успіхів Вам!", "Улюблений співак!", "Ми завжди на вашій хвилі", "Не дивно. Ви настільки позитивна і глибока людина, що у вас просто не може бути мало шанувальників і друзів. Ми вас дуже любимо!", "Я ваша фанатка", "Півмільйона підписників – це лише початок, хай тобі щастить і надалі!", "Спасибі за прекрасні пісні, люблю, цілую", "Олег, дякую вам за ваші пісні, за ваш оптимізм та працьовитість! Як ви викладаєтеся на сцені до кінця, і з такою любов'ю і азартом співаєте для нас! Ви єдиний співак, пісні якого мені подобаються всі без винятку!", - пишуть віддані шанувальники артиста.

Нагадаємо, Олег Винник похвалився пікантним рекордом з тисячами вовчиць.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Винник втілив мрію маленької українки з важкою долею.

Також портал "Знай.uа" писав, що Винника засікли з таємничою незнайомкою.