Позитивні емоції і сміх важливі для людини. Вони не тільки продовжують життя, але і дарують світло вам і всім навколо вас. Знай.uа підібрав кращі меми, картинки і жарти, щоб від смутку і печалі не залишилося і сліду.

Феміністська реклама Reebok

Російське відділення Reebok запустило рекламну кампанію "Ні в які рамки" з чемпіонкою Європи з спортивній боротьбі Анжелікою Пиляевой, бійцем ММА Юстіной Грачік і авторкою феміністського телеграм-каналу "Жіноча влада" Залиной Маршенкуловою (вона ж допомагала курувати проект).

Одну з фотографій Маршенкулової підписали придуманою нею фразою "Пересядь з голки чоловічого схвалення на чоловіче обличчя".

Цитата Маршенкулової перетворилася на мем.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Саске з Наруто

В соцмережах став популярний мем з героєм "Наруто" Саске, якого тримають за горло і президенти, і тварини, і навіть сам Бог.

Оригінал мема з Саске — скріншот з 85-ї серії аніме-серіалу "Наруто" під назвою "Дурний брат, сила ненависті і злості!" В ній Ітачі тримає свого брата Саске за горло і притискає до стіни зі словами: "Ти слабкий. Чому ти слабкий? Бо в тобі недостатньо ненависті!"