Гороскоп на тиждень ОВЕН

Цього тижня приймайте активну участь в житті соціуму. Також слід активізувати дружні посиденьки. У моменти розбіжностей приборкуйте бунтарський дух. Інакше нанесете непоправні руйнування в родині або на роботі.

Гороскоп на тиждень ТЕЛЕЦЬ

Цього тижня зірки радять контролювати кожен свій крок. Адже ви перебуваєте під мікроскопом оточуючих. Якщо у начальства сім п'ятниць на тиждень, не біда. Це чудовий стимулятор для успішної реалізації покликання.

Гороскоп на тиждень БЛИЗНЮКИ

Цього тижня не варто витати в хмарах абстракції, інакше втратите зв'язок з реальністю. Прагніть до гармонійної співпраці скрізь. Поважайте чужі інтереси, тоді і на шляху власних бажань відкриється шлагбаум.

Гороскоп на тиждень РАКИ

Цього тижня розбіжності в союзі вимагають мистецтва кохання. Від війни толку не буде. У бізнесі аврал, все непередбачувано, догоджайте агресивному шефу, беріть максимальні навантаження, щоб утриматися на плаву.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Гороскоп на тиждень ЛЕВИ

Цього тижня модернізація відносин у партнерстві буде в розпалі. Ваше завдання – щиро кохати обранця. На діловій території не конкуруйте, а дружно співпрацюйте з колегами і начальством.

Гороскоп на тиждень ДІВИ

Цього тижня до вас завітає творче натхнення. Якщо виникнуть форс-мажорні ситуації, тримайтеся. Зараз екстрим не друг, а ворог, але його мета – викорінити внутрішній страх, що заважає успішному розвитку. Не шкодуйте ні про що.

Гороскоп на тиждень ТЕРЕЗИ

Цього тижня слід роздати борги і не брати кредитів. Зараз навколо вас напружена атмосфера, де вороги покажуть справжнє обличчя. Вогонь протистояння може спалахнути від іскри протиріч в особистих відносинах.

Гороскоп на тиждень СКОРПІОНИ

Цього тижня не варто сваритися з близькими людьми, доводячи свою правоту. Не шкодуйте фінансів, сил, енергії. Якщо трудовий ентузіазм зашкалює, чекайте на несподівані обмеження з боку долі.

Гороскоп на тиждень СТРІЛЬЦІ

Цього тижня зірки радять налаштуватися на дружню хвилю. Різноманітні контакти з часом принесуть користь. Проявляйте щирість. А от на романтичному фронті мінне поле. Будьте обережні, є ризик підірватися.

Гороскоп на тиждень КОЗЕРОГИ

На цьому тижні вам завадить внутрішня прихована агресія, яка проявиться у всій "красі" під рідною стріхою. Сварки з рідними, коханими, подружжям дуже неприємні, але вони підуть на користь. Проявляйте самопожертву.

Гороскоп на тиждень ВОДОЛІЇ

Цього тижня на тих, хто палає пристрастю бажань бути коханими чекають призи. Нарешті дочекалися зоряної години в особистому житті. На роботі потрібна максимальна відповідальність для продуктивного результату.

Гороскоп на тиждень РИБИ

Цього тижня ви з'ясуєте, що більшість проблем легко вирішується. Пориньте в минуле, зробіть аналіз помилок, і підведіть риску. Якщо вогонь нереалізованих бажань спалює дотла, значить, доля їх несподівано усуне.