Ще відомий психолог Густав Юнг розділив людей на інтровертів та екстравертів, згідно з особливостями поведінки, темпераментом і уподобаннями в контактах з навколишнім світом.

Якщо екстраверти звикли звертати життєві сили в світ зовнішній, інтроверти зосереджені на внутрішньому.Астрологи назвали типових інтровертів серед знаків Зодіаку.

Тільці

Тільці воліють обходитися без зайвого галасу і залишатися в зоні свого комфорту.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Інтроверти-Тельці звикли виконувати професійні обов'язки в своєму власному темпі, і найменший сторонній шум при цьому може вибити їх з колії.

Риби

Очевидними інтровертами є Риби. Представники цього водяного знака зазвичай живуть у своєму "акваріумі", мляво цікавлячись всім, що відбувається за його межами.

Багато людей вважають Рибок відчуженими і іменують снобами. Однак така думка частіше помилкова. Просто свій внутрішній світ здається Рибам набагато цікавішим за зовнішній, а отже, в ньому вони воліють залишатися.

Скорпіони

Скорпіони вкрай неохоче починають контактувати з малознайомими персонами, а щоб вони відкрили кому-небудь душу, має статися щось надзвичайне.

Мало кому вдається відчути на собі щирі емоції представників цього знака Зодіаку, тим більше - позитивні.

Козероги

Тільки обрані люди можуть увійти в коло спілкування Козерогів. Часом представники цього сузір'я настільки занурені у власні думки, що оточуючі вважають їх грубими та холодними. Хоча в більшості випадків це не так. Перебувати на галасливій тусовці - просто катування для Козерогів. А ось випити з хорошим другом чашечку кави або ще краще залягти з улюбленою книжкою вдома - саме те!

Часто зосереджені і рішучі люди, що відносяться до знаку Козерога, ховаються в собі і не бажають ділитися емоціями та переживаннями навіть з близькими. Діти земного знака не поспішають висловлювати свою думку, а якщо вона відмінна від висновків більшості, то промовчать - тільки б не сперечатися зайвий раз.

Раки

Раки можуть залишатися товариськими і доброзичливими, з задоволенням виходити в світ. Тому на сто відсотків інтровертами водних підопічних не назвеш. Але цього "наповнювача" у них набагато більше, ніж екстравертної складової.

Нагадаємо, астрологи назвали наймудріших жінок за знаками Зодіаку.

Як повідомляв раніше Знай.ua, астрологи розповіли про найбезвідповідальніші знаки Зодіаку.

Також Знай.ua писав про те, що астрологи переконані, що є кілька знаків Зодіаку, у яких постійно є гроші.