Олександр Друзь опинився у центрі скандалу. Ілля Бер - редактор телепрограми "Хто хоче стати мільйонером?" звинувачує магістра гри "Що? Де? Коли?" в тому, що він хотів купити правильні відповіді. За словами Бера, інцидент стався ще в листопаді минулого року, але розповісти про це він наважився тільки зараз.

Як пояснює головний редактор Ілля Бер, він хотів обійтися без публічного скандалу, через що зв'язався з керівництвом телекомпанії "Гра", але це не дало ніяких результатів.

Також Ілля Бер опублікував аудіозапис, у якому нібито Друзь обговорює умови виграшу. Бер написав у соціальній мережі про те, що головний "знавець" хоче виграти 3 млн рублів, і через це збирається купити відповіді, а сумою у разі виграшу обіцяв поділитися.

Щоб злочин було розкрито, Бер вирішив погодитись і "злити" йому правильні відповіді, проте останні – замінити на неправильні. Під час гри Олександр Друзь і його партнер Віктор Сидньов не змогли відповісти на останнє питання, тому вони виграли 200 тисяч рублів.

Дмитро Дібров прокоментував скандальну ситуацію і заявив, що Друзь був найменш зацікавленим у тому, щоб купити правильні відповіді. Телеведучий не помітив нічого підозрілого, адже Друзь неодноразово брав участь у цій передачі й міг на прості питання не відповісти правильно, але зазвичай він підіймався дуже високо.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Помер відомий актор з серіалу "Доктор Хаус". Кіноактор відомий за фільмами "Хрещений батько 2", "Хрещена мати", "Дон Жуан де Марко", "Коломбо: Криза особистості", "Діамантовий поліцейський", "Ангели і Демони" і серіалам "Доктор Хаус", "Швидка допомога" , "Обмани мене", "Зоряна брама: ЗВ-1", "Менталіст".

Як повідомляв Знай.uа, "Закінчився період Юрський" - Шнуров присвятив вірші відомому російському актору. Сергій Шнуров, лідер і один з солістів групи "Ленінград" присвятив чотиривірш який пішов з життя народному артисту Росії Сергію Юрського. Текст він опублікував на своїй сторінці в Instagram.

Також Знай.uа писав, що Кейт Міддлтон на BAFTA-2019 похвалилася солодкою фігурою та розкішною сукнею.