Найчастіше чоловіки без тями від жінок, які народилися саме під нижчепереліченими знаками Зодіаку.

1 місце – Риби

Ця жінка для будь-якого чоловіка є зразковою. Поруч з нею він буде відчувати себе справжнім чоловіком. Ніхто з чоловіків не відмовиться від того, щоб опинитися в ролі прихильника або запропонувати свій захист.

Жінці-Рибі приємно, коли протилежна стать відчиняє їй двері автомобіля, розплачується за вечерю в ресторані. Тим не менш, в її душі є такі таємничі куточки душі, які залишаються недоступними.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

2 місце – Козеріг

Жінка-козеріг завжди виглядає приголомшливо. Всі характеризують її тільки з позитивної сторони. У той же час така жінка постійно намагається здаватися сильною особистістю – не бажає, щоб на неї дивилися зі співчуттям.

Вона не тільки вимагає відданості від свого супутника, але і сама уникає любовних зв'язків на стороні. Представники сильної статі зі свого боку цінують її за здатність тверезо мислити, і за те, що до неї вкрай важко підступитися. Зазначимо, що чоловіки із задоволенням виконають будь-які її бажання.

3 місце – Діва

Діви завжди знають собі ціну, не плазують і не намагаються комусь сподобатися. Вгадати, що відчуває ця емоційна жінка виявиться непростим завданням для протилежної статі. Ці жінки часто захоплюються читанням книг, цінують вишукану музику та люблять різні види мистецтва.

Представників сильної статі Діви приваблюють своєю холодністю і неприступністю. З іншого боку, вона завжди готова безкорисливо допомогти іншій людині, залишається спокійною у неприємних ситуаціях, і практично завжди домагається бажаного.

Нагадаємо, що знак Зодіаку впливає на схильність до зради. Стало відомо, які знаки Зодіаку найчастіше зраджують.

Як повідомляв портал Знай.uа, нумерологи розповіли, як дізнатися своє щасливе число по імені та даті народження.

Також портал Знай.uа писав, які знаки Зодіаку з великою ймовірністю можуть помилитися у виборі друзів та партнерів.