Колишнє подружжя Бред Пітт і Анджеліна Джолі таки підтримують теплі відносини.

Про це повідомляють ЗМІ.

Зокрема, батько акторки Джон Войт розповів, що Анджеліна дуже хороша мати, яка намагається все вкласти у своїх дітей.

Більше того він додав, що молиться за всю свою сім'ю, включно за колишнього чоловіка Анджеліни Бреда Пітта.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Я молюсь за всех членов семьи, включая Брэда. Все у них хорошо", - отметил известный американский актер.

Разом з тим варто відзначити, що голлівудська актиса Дженніфер Еністон влаштовула гучну вечірку в честь свого 50-річчя. Серед запрошених гостей виявився її колишній чоловік Бред Пітт.

Свято відбулося в готелі "Sunset Tower" в Лос-Анджелесі. На вечірці були помічені такі знаменитості як Сандра Баллок, Гівнет Пелтроу, Кортні Кокс, Демі Мур, Різ Уізерспун і багато інших. Не менш цікаво, що в гості до Дженніфер Еністон заглянув і її колишній чоловік Бред Пітт, недавно розлучився з Анджеліною Джолі.

Актор прибув на вечірку без супроводу, хоча зараз подейкують про його роман з колегою Шарліз Терон. Пітт намагався приховати від журналістів свою персону, але їм таки вдалося його впізнати. В останній раз Бреда Пітта і Дженніфер Еністон бачили разом на публіці п'ятнадцять років тому.

Пітт був радий зустрітися з багатьма старими друзями (до речі, на вечірці він перетнувся і з іншою своєю колишньою любов'ю - Гвінет Пелтроу, актори зустрічалися кілька років і навіть були заручені) і провів на святі близько трьох з половиною годин, після чого так само тихо покинув готель. За словами інсайдерів, Еністон запросила екс-дружина на свою вечірку, тому що в цей день хотіла бачити поруч із собою найрідніших, близьких і коханих людей - саме таким людина Бред і залишився для Джен навіть після скандального розлучення.

Нагадаємо, Леді Гага вразила публіку на врученні Греммі.

Як повідомляв "Знай.ua", Кіра Найтлі про сцени у ліжку, психічні розлади, та жінок у кіно.

Також "Знай.ua" писав, що Бред Пітт закохався у відому акторку.

Яких жінок у своєму житті Бред Пітт вважав ідеальними - Зіркова історія