День святого Валентина - це день всіх закоханих, і він не має ніякого гендеру і ніяких кордонів. Тому не дивно, що одностатеві пари в цей день намагаються максимально догодити своїм другим половинкам не тільки сюрпризами і походами в ресторани, а й подарунками.

Складнощі з вибором прекрасного презенту в цей день є абсолютно у всіх, тому ми вирішили написати для вас, як вибрати подарунок хлопцю на День святого Валентина, якщо ви самі хлопець.

Що подарувати на День святого Валентина хлопцеві-гею

Ну ви і самі прекрасно знаєте, як дратують такі подарунки, як рушники, ванні приналежності, шкарпетки, білизна і подібні штуки. Тому відразу ж забудьте про них.

Якщо ви передивились величезну кількість сторінок інтернет магазинів і нічого не знайшли, то наша стаття напевно вам допоможе.

Сніданок в ліжко на День святого Валентина

Почати з подібного ранок завжди приємно. Але такий сніданок це не завжди виправдана річ, особливо якщо врахувати, що на це піде чимало часу. Ви точно повинні заздалегідь вирішити, що готувати, купити для цього все необхідне і встати рано.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Важливо розуміти, що, якщо ви зробите швидко яєчню, або ж бутерброди, але просто витратите даремно час, потрібного ефекту ви точно не отримаєте. Щоб все пройшло блискуче вам потрібні будуть: ваше блюдо, спеціальний столик, або ж великий піднос, красиві серветки і мила листівка. Лише з такими деталями у вас вийде дійсно зробити сніданок у ліжко хорошим подарунком.

Спонтанна подорож

Хіба таке не буде прекрасним подарунком на День святого Валентина. Такий сюрприз напевно порадує будь-якого хлопця, тим більше, що в День святого Валентина вистачає знижок на тури для двох. Ваш молодий чоловік вже давно хотів побачити Чехію, Німеччину, або Англію? Що ж, чому б його не порадувати цим.

А така подорож тільки зміцнить ваші стосунки.

Хенд-мейд

Подарунок своїми руками на День святого Валентина. Ймовірно, ви не зможете зв'язати светр, або навіть шарф, хоча це було б досить непогано. Але зробити красиву книжечку з спільними фотографіями, кожна з яких підписана може будь-хто. А такий подарунок і здивує, і зачарує одночасно.

Трохи банальніше, але від цього не гіршими можуть бути баночки з сотнею причин вашої любові, валентинки, або просто кілька купонів на будь-яке бажання.

Подарунки для хобі

Тут вибір досить великий, все залежить від самого захоплення. Наприклад фітнес-трекер. Ця штука дійсно дуже корисна для людей, які займаються спортом, або для тих, які хочуть, щоб інші думали, що вони спортсмени.

Про решту можна лише сказати, що потрібно відштовхуватися від уподобань, бажань і хобі. Це може бути, як нова гра, так і вертоліт на пульті управління.

Сертифікат на курси

Вивчати щось нове завжди цікаво. Можливо це буде нова мова, або курси, пов'язані робочими навичками. А так же це можуть бути курси гри на гітарі, або танців. Все обмежується лише вашою фантазією.

Фотосесія

Знайти хорошого фотографа в наш час не дуже складно, є маса портфоліо. Є навіть ті, які спеціалізуються на фотосесіях закоханих пар. Такий подарунок не може не порадувати. Мало того, що сам процес досить цікавий, так і результати напевно будуть хорошими.

Одяг

Чому б не купити красиву толстовку, або ж футболку. До того ж ви напевно знаєте, якому стилю одягу віддає перевагу ваш коханий, або навіть знаєте, чого саме він хотів би.

Сигари і віскі

Продаються навіть спеціальні набори і якщо ваш молодий чоловік любитель цього міцного напою, то можна знайти те, що підійде йому напевно.

А якщо ви ще не впевнені, то можна відвідати спеціальну дегустацію, де ви зможете спробувати напої і сигари.