День святого Валентина оповитий романтикою і любов'ю. Тому свято 14 лютого має запам'ятається не тільки подарунками другої половинки, а й гарячим і незабутнім сексом. Ми пропонуємо небанальні ідеї для сексу, які безсумнівно запалять вогонь між партнерами.

Ранковий секс

Фахівці з'ясували, що секс вранці підвищує рівень продуктивності на весь день. Це як ніби з ранку сходить в басейн або на тренування. Це надихає і окрилює. Більш того, часовий секс спалює приблизно 280 ккал у чоловіків, 180 ккал – у жінок і навіть підвищує імунітет. Так чому б не піти на поводу у науки і не порадувати себе і коханого? Тим більше, що в цей час ніхто не чекає від тебе еротичних подвигів: просто розслабся і отримуй задоволення.

пара, день влюбленных

Готування в стилі «ню»

Якщо ти не встигла купить святкову валентинку, не біда. Приготуй їстівну листівку своїми руками, а щоб привернути увагу коханого, господарюй на кухні в негліже. Короткий фартух на голе тіло і сексуальні панчохи – ось, що збудить бажання у вашого партнера і додасть гострих відчуттів в стосунки.

Рольові ігри

А це прекрасний спосіб урізноманітнити статеве життя, тим більше в День всіх закоханих. Головне – не дивуйся і прямо висловлюй свої побажання. І не забудь поцікавитися в коханого, з ким він хоче займатися любов'ю – з вчителькою чи медсестрою.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

День валентина

Крім того, дослідники з'ясували, що більшість чоловіків мріють про секс з іноземкою. Їх збуджують гарячі мулатки, витончені азіатки і чорношкірі пантери. Будь оригінальною і перевтілься в День всіх закоханих в іноземну красуню. Тим більше, що зробити це не так вже й складно. Досить дотримуватися простих правил:

  1. якщо ти хочеш предстати в образі японки, то потрібно вибілити лице за допомогою пудри, попрацюй в області очей чорною підводкою, зав'яжи пучок і намалюй губи у формі сердечка. А головне – будь сором'язливою і грайливою одночасно.
  2. з образом мулатки теж все просто, не дарма ж ми так часто дивилися бразильські серіали. Накрути волосся на дрібну плойку, надай своїй шкірі блискучий відтінок, веди себе владно і прямолінійно. А щоб надати правдоподібність, вивчи кілька сексуальних фраз португальською.

Якщо тобі не до душі такі перевтілення, то можна піти і по легкому шляху: зустріньтеся в барі, в якому ніколи раніше не були. Уявіть, що ви не знайомі, розкажіть один одному про себе. Якщо все пройшло успішно, можна продовжити в найближчому готелі.

Сплошінг

Це так звані ігри, які пов'язані з їжею: дотики, запахи, смак. Цей секс-прийом придумав ще 20 років тому Шіптон Білл. Для початку можна спробувати розтопити шматочок шоколаду на собі або на тілі партнера. А після шоколад, звичайно, варто з'їсти. Тільки дуже ніжно.

день влюбленных

Секс в незвичному місці

Секс в незвичайних місцях заводить абсолютно всіх, особливо, якщо це стосується якихось громадських місць. Але перш ніж приступати, врахуйте кілька принципових моментів: в приміщенні не повинно бути камер, адже ви точно не захочете стати зіркою Youtube. Також переконайтеся, що у вас з собою є презервативи – безпека понад усе.

Еротичний масаж

Масаж не обов'язково передбачає заняття сексом після. Хоча, припускаємо, ви навряд чи зможете від нього втриматися.

Масаж може виступати і як «самостійною стравою». І пам'ятайте, для цього не потрібно закінчувати спеціальні курси, досить подивитися кілька відеоуроків. Головна фішка всього одна: масажуйте не тільки руками. Використовуйте все тіло, починаючи від грудей і закінчуючи колінами. И не варто забувати про ароматичні масла, вони здатні ще більше збудити партнера.

массаж

Анальний секс

Багато дівчат бояться спробувати анальний секс. Можливо, День закоханих це той самий час почати експериментувати? Головне правило – не варто боятися. Просто потрібно ретельно підготуватися до цього дійства. Перше і найголовніше – підберіть разом з коханим змазку (її має бути багато). Виберіть зручну позу, найчастіше для першого разу підходить поза «на боці». І останнє правило: не варто поспішати.

день влюбленных

Перегляд еротичного кіно

Влаштуйте у себе вдома еротичний кінозал: разом підберіть кіно, а після подивіться. Гарантуємо, що в процесі ви обидва заведетесь і захочете повторити побачене, а можливо, навіть переграти акторів з фільму.

Більш того, це дозволить вам дізнатися трохи більше про приховані фантазії один одного. А при хорошому виборі фільму, додивитися його до кінця навряд чи вийде.

Прийміть ванну разом

Загальновідомі факт, хороша ванна розширює судини і налаштовує на потрібний лад. А що може бути більш інтимно, ніж потерти коханому спину або пообніматися серед піни і води.

Не забудьте про важливі аксесуари – ароматичне масло, пелюстки троянд, свічки і шампанське.

день влюбленных

Секс листування

Поки твій коханий буде на роботі, відправ йому смс-ки сексуального характеру і неоднозначні фотографії, таким чином залучаючи його в інтимне листування. Гарантуємо, до вечора його думки будуть тільки про тебе.

Музика

Не забувай, що правильно підібрана музика для сексу може урізноманітнити секс, додавши романтики або ж драйву. Більш того, музика навіть може збільшити час статевого акту або розширити спектр відчуттів у обох партнерів. Запитаєш, яку музику підібрати? Підійдуть будь-які напрямки, головне, щоб бажання партнерів збігалися. Пробуйте, експериментуйте і шукайте ту саму ідеальну мелодію.