Наближається День Святого Валентина - свято, яке із нетерпінням увесь рік чекають усі закохані.

Однак дарувати своїм половинкам можна не все підряд - є перелік речей, здатних буквально вбити ваше кохання.

Кімнатні капці

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Якщо ви вважаєте, що милі домашні капці - хороший і потрібний подарунок на День Святого Валентина, радимо передумати. Якщо подарувати другій половинці капці, вона може від вас піти.

Алкоголь

Багато хто вважає, що пляшечка гарного алкоголю - це найкращий подарунок. Але є прикмета, яка говорить, що подарований алкоголь забирає у людини вдвічі більше здоров'я.

Чоловіча білизна

Жінки дуже люблять дарувати своїм чоловікам труси, цей презент є поширеним і подобається чоловікам. Але повір'я говорить, що чоловік може піти наліво завдяки такому подарунку.

Гострі предмети

За повір'ям, гострі предмети зберігають в собі негативну енергію. Ви можете накликати на людину, якій даруєте ніж або інші столові або сувенірні прилади, невдачу.

Фото

Це ще одна не найкраща прикмета. Існує думка, що подарунок у вигляді спільної фотографії або колажу віщує розставання або довгу розлуку. Тому можна купити, наприклад, рамку, а фотографії для неї вибрати і роздрукувати разом.

Шампунь, мило, гелі для душу
Ходять чутки, що якщо подарувати коханому косметику для ванни, то ця людина «змиється» з вашого життя. Тому краще утримайтеся від покупки такого подарунка.

Шарф

У холодну погоду шарф обов'язково стане в нагоді. Але подарувати цей предмет гардероба - до швидкої розлуки з вашим предметом зітхання. Якщо вам хочеться обдарувати другу половинку теплом, сходіть на майстер-клас з в'язання та зв'яжіть шарф самостійно.

Годинник
Годинник в подарунок - або до розлуки, або до того, що кохана людина буде зраджувати. Так вважають, тому що ремінець годин охоплює зап'ястя, а там відмінно прощупується пульс. Ну а пульс у свою чергу має пряме відношення до серця. Ось і виходить, що людина опиняється на повідку, з якого неодмінно хочеться вирватися.

Нагадаємо, кожна пара мріє, щоб день весілля став неповторним.

Як повідомляв раніше Знай.ua, вплив чисел на долю людини згадується в багатьох культурах.

Також Знай.ua писав про те, що витоки появи Старого Нового року - зміна літочислення.