Кожна пара мріє, щоб день весілля став неповторним.

Заради цієї мети 35-річний Джеймс Сайссом і 32-річна Ешлі Шмідер з Каліфорнії проїхали тисячі кілометрів і провели кілька днів у поході, щоб зв'язати себе узами шлюбу на Евересті. На підготовку до сходження і планування церемонії у молодят пішов рік. Передає Хвиля.

Вони найняли провідника, і вирушили в дорогу. Фотографом на весіллі став Чарлтон Черчілль фахівець з зйомки незвичайних одружень, який супроводжував пару під час усього походу.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Пара витримала низькі температури і виснажливе сходження, щоб обмінятися обітницями на висоті більше 5 км над рівнем моря.

Під час весільної церемонії молодята виглядали цілком традиційно: чорний костюм у нареченого і довге біле плаття в нареченої.

Правда, до цього у них вже був досвід гірських сходжень, раніше вони піднімалися на висоту 4000 метрів і тому прекрасно усвідомлювали, з якими психологічними і фізичними труднощами їм належить зіткнутися.

"Після довгих роздумів ми вирішили, що традиційне весілля не підходить для нас. … Ми обидва любимо походи, і у нас був досвід сходження на висоту до 4 км, але, звичайно, ми усвідомлювали, що триденний похід в базовий табір Евересту буде набагато складніше фізично і психологічно", — розповіла Ешлі.

Як розповів фотограф, якому вдалося зафіксувати найнезвичайніше весілля:

"Я хотів документувати справжню пару, їх подорож, біль, щастя, втому, боротьбу, а також романтичну хімію між закоханими. Більше того, я хотів зобразити контраст між страхітливо величними горами і маленьким, тендітним коханням двох людей".

Нагадаємо, мешканка штату Теннесі, США, по імені Альмеда Эррел прожила зі своїм коханим чоловіком 43 щасливих роки до його смерті. Коли жінці був 71 рік, помер її старший син. На похоронній церемонії вона зустріла 17-річного хлопця, якому запала в душу.

Як повідомляв портал "Знай.uа", вчинок пожежного назвали найгіршою у світі пропозицією руки і серця.

Також "Знай.uа" писав, 28-річний житель Великобританії Джордан Дойл нарешті зважився зробити пропозицію руки і серця своїй коханій. Оскільки Мері (обраниця чоловіка) дуже любить видр, він вирішив зробити особливий для них момент незабутнім.