Елізабет і Руна вирішили так відіграти весілля, щоб запам'ятали всі. Замість звичної білосніжної церемонії молоді люди вирішили одружитися на березі мальовничого озера в Норвегії в образі вікінгів, пише Life.ru.

За основу вони обрали однойменний серіал. Не тільки молодята, але і всі гості були вбрані в старовинні костюми. Крім того, у програмі були присутні обряди вікінгів.

Елізабет і Руна запросили на церемонію одруження язичницького жерця, який провів ритуал для зміцнення нового осередку суспільства. Чоловік наповнив посудину свинячою кров'ю і вимазав голови молодят, а залишки приніс у жертву богам.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Гості були вражені старовинною атмосферою. Їжу і напої їм подавали в дерев'яному посуді, який ідеально вписувався в тематичний захід. На весіллі їли зажареного кабана і телятину, а пили - медове пиво.

Батьки Елізабет були проти того, що християнський обряд замінять язичницьким, але в кінці кінців, вони погодилися. Під час свята батьки так перейнялися атмосферою, що добровільно захотіли взяти участь у бруллаупе — змаганні родичів нареченого і нареченої в бігу.

Нагадаємо, найстрашніша коронація в історії людства сталася в Португалії в XIV столітті. Інколи героїв цієї історії називають португальськими Ромео і Джульєттою. Правда король зайшов набагато далі: смерть нареченої не стала причиною відправитися услід за коханою на той світ. І більше того смерть не стала причиною відмовлятися від весілля з нею.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", в світі стало менше ще на одного зіркового холостяка - американський співак Джастін Бібер хоче з моделлю Хейлі Болдуін.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що днями вагітна ведуча і співачка Регіна Тодоренко продемонструвала кумедний образ на церемонії вручення премії "Людина року" за версією журналу GQ.