Вплив чисел на долю людини згадується в багатьох культурах. Нумерологи описали загальні дев'ятирічні цикли в житті людини: кожен рік проходить під знаком персонального числа. Пропонуємо вам дізнатися, що вам підготував 2019 рік.

Для розрахунку персонального числа потрібно скласти цифри дати вашого народження з числом 3 (це число 2019 року). Приміром, людина народився 20 січня 1980 року. 2+0+0+1+1+9+8+0=21. Далі 2+1=3 (при додаванні повинна вийде однозначна цифра). Тепер треба ще раз скласти 3+3=6. Кількість року - 6. Це число буде супроводжувати людині протягом року і визначить вразливі місця 2019 року.

Що розповість про характер людини дата народження: нумерологи розкрили всі твої таємниці

Персональні числа

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Одиниця

Ця цифра обіцяє кар'єрні успіхи і неймовірну удачу в бізнесі. Але для цього доведеться потрудитися, особливо на початку цього року.

В особистому житті теж чекають зміни. У вже відбулися пар можуть бути довгі з'ясування відносин і конфлікти. Вільні "одиниці" отримають шанс зустріти свою половинку в 2019 році, але для цього повинні забути про старі відносини.

Знаки Зодіаку під заступництвом вищих сил: цих щасливців зберігають ангели

Двійка

Володарів цього числа в 2019 році чекають тиша. Для них не чекає великих змін, а саме час набиратися сил перед прийдешніми звершеннями і пожинати плоди своєї роботи за попередні роки . Це не означає, що не потрібно старанно працювати! Краще працювати в колективі, так як ваше спілкування з людьми буде переважно гармонійним. Це дасть шанс самотнім знайти супутника, а парам зважитися на шлюб.

Трійка

У людей цього числа очікується веселий рік, який буде сповнений спілкування. Знайомиться не буде потрібно, все навколо і так будуть зачаровані і напрошуватися на зустріч. Тому не потрібно відгороджуватися від зовнішнього світу і сидіти вдома: ділові і не дуже знайомства будуть чекати на світських і заходах. Одинакам пощастить, якщо вони вдосконалюють свій зовнішній вигляд.

Професійні успіхи будуть залежати багато в чому від фантазії і творчого мислення: у будь-якій справі треба буде шукати нестандартні рішення. Консерваторам доведеться запровадити хоча б одну нову ідею в свою справу і переглянути свої погляди, інакше успіху не буде.

Четвірка

Попереду вас чекає важкий рік - доведеться не просто працювати, а працювати, щоб домогтися фінансової стабільності і не втратити те, що є. Весь рік грудень не буде часу на лінь, тому без планування не обійтися.

Успіх чекає і в питанні щодо поліпшення умов проживання - ремонт квартири , будівництво будинку. Робити це потрібно з родичами та родиною, але попередньо наберіться терпіння - часті сварки неминучі. Самотнім не варто розраховувати на міцний союз, в 2019 році їх чекає один або два недовгих роману.

П'ятірка

У цьому році "п'ятірок" чекає вир подій, в якому головне – це не втратити голову. Попереду багато нових вражень: творчі проекти, знайомства, поїздки. Життя розкриє свої обійми і буде готова видати вам багато приємних подарунків.

В особистому житті все складніше, ніж в інших сферах. Сімейні можуть загрузнути в з'ясуванні відносин і згадувати старі образи. Можливі розставання. Одиноким поки не варто квапити події, іноді краще дочекатися справжньої любові.

Шістка

Належить стабільний рік для сім'ї та кар'єри. Особливо благополучним рік буде для підприємців, їм вдасться зміцнити бізнес і підвищення прибутку. Але й іншим не варто чекати фінансової кризи. Головне намагатися не вести справ з родичами, щоб не посваритися і не понести збитки.

Сімейну ідилію може порушити нові знайомі раптом виникли навколо, викликають ревнощі вашої другої половинки. З ними потрібно бути делікатніше. Самотні зможуть створити міцну сім'ю. Тому варто озирнутися навколо, можливо, єдина/ий вже поруч.

Сімка

Людям цього числа пропонується провести цей рік вивчаючи себе. Для прориву 2019 рік не підходить, але потрібно знайти внутрішні резерви для майбутніх перемог, зрозуміти першопричини поразок і врахувати свої помилки. Дуже добре цій копіткій роботі посприяють малювання, медитації або будь-яка схожа робота, що не вимагає суєти.

Нових романів не передбачається, а парам чекає розлука, яка може послабити їх почуття. У цій сфері знадобиться терпіння, але якщо діяти з розумом, то вам вдасться зберегти союз.

Вісімка

2019 – це доленосний рік для "вісімок". Зміни в житті чекають тих, хто минулі роки віддавав всі сили роботі, вони отримають нагороду. Марнотратників життя не чекає удача, вони можуть втратити накопичене. Проблем з фінансами не буде, якщо грамотно планувати бюджет.

Людям цього числа курортні романи світять тільки в літні місяці. Це буде справжній вибух емоцій. Після відпустки у цих відносин може бути продовження. Сімейні проблеми теж можна вирішити відпочинком і спільними прогулянками. Необхідно знову повернути в союз іскру і тоді вас чекає другий медовий місяць.

Дев'ятка

Цей період для "дев'яток" – час підбиття підсумків. Вам краще не братися за нові проекти, буде важливо завершити справи, які є з минулого року. Все зайве в особистому житті та кар'єрі відсіється, залишиться тільки головне. Протягом року проблеми і безглузді ситуації можливі, але в грудні вони зважаться і з'являться сили на нові проекти.

Безнадійно закоханим варто активніше проявити себе, щоб предмет пристрасті не повели. Людям в парі потрібно визначитися, чи не помилилися вони в партнері, переоцінити свої відносини. Але не поспішайте, спочатку треба все зважити. Якщо відносини зайшли в кут, то розлучитися краще в цьому році .

Нагадаємо, астрологи переконані, що ім'я впливає на долю людини, тому, на їхню думку, правильна характеристика імен та розуміння їхньої сумісності можуть розповісти про стосунки дуже багато.

Як повідомляв портал "Знай.ua", номер вашої квартири може значною мірою вплинути на вашу долю.

Також "Знай.ua" писав, ідеальна сім'я: нумерологии розкрили секрети дати весілля