Ім'я впливає на долю людини, переконані астрологи. Тому, на їхню думку, правильна характеристика імен та розуміння їхньої сумісності можуть розповісти про стосунки дуже багато.

Звичайно, ми не вибираємо собі супутника життя за іменем - це було б щонайменше дивно. У коханні взагалі не існує ніяких формул чи правил.

Однак всі ми у щось віримо, і чим сильніше, тим більше ця віра на нас впливає. Це стосується й імен. Для когось це просто якийсь набір звуків, а хтось, будучи схильним до метафізики, чує в іменах щось важливе.

Астрологи стверджують, що в іменах є певна магія, яка апріорі пов'язує одне з іншим. Вірити в це чи ні – справа особиста. Але дізнатись щось нове про себе та свого партнера, завжди цікаво.

Аліна, Юлія, Єлизавета, Яна, Анжела, Світлана

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Носії цих імен відрізняються непростим характером, вони вкрай емоційні і того ж шукають в партнерах. Стримані чоловіки змусять їх нудьгувати, зате ті, у кого не серце, а полум'яний мотор, поманять за собою. Причому куди завгодно. Щастя цим дівчатам принесуть Олександр, Владислав, В'ячеслав, Дмитро, Ілля, Леонід, Руслан, Станіслав.

Алла, Ганна, Яна, Жанна. Ці жінки здатні глибоко відчувати і співпереживати, вони принципові у своєму коханні, віддані, але дуже незалежні. Ось їм-то якраз і потрібен стриманий, нордичний чоловічий тип. Антон, Вадим, Віктор, Анатолій, Володимир, Ігор, Костянтин, Павло, Роман, Олексій зможуть погасити напор такої жінки і дати їй впевненість в тому, що вона дійсно коханаі дуже важлива.

Віра, Катерина, Надія

Всі емоції - всередині. Зовні - логіка, стриманість, ввічливість і дистанція. Але це не холодність, ні - всі ці якості супроводжуються життєлюбством, доречним оптимізмом та інтересом до людей. Чоловіків вони вибирають ретельно, але все-таки серцем. Розум - це потім, спочатку кохання, те, справжнє. У носіїв цих імен не повинно бути проблем з партнером, якщо той, звичайно, сам не наривається. Однак найбільша ймовірність щастя з Олексієм, Борисом, Валерієм, Володимиром, Ігорем, Дмитром, Михайлом, Миколою, Русланом, Станіславом, Пилипом.

Ксенія, Анастасія, Софія, Анфіса

Емоції через край, різкість без кордонів. Це жінки, які живуть на повну котушку і не допускають ніяких компромісів і півмір. Любити так любити, ненавидіти так ... Краще до цього не доводити. І краще не бити по їхньому самолюбству, тому що рикошетом може прилетіти так, що мало не здасться. Занадто горді і самолюбиві чоловіки - Петро, ​​Михайло - сильно ризикують. Зате коректні, але знаючі собі ціну Максим, Артем, Антон, Борис, Вадим, Віктор, Володимир, Всеволод, Ігор, Костянтин, Микита, Роман, Сергій прийдуться до серця.

Ірина, Кіра, Вікторія, Ніна

Кар'єра і особисте життя - дві сторони однієї медалі, і власниці цих імен намагаються дотримуватися балансу, не віддаючи перевагу чомусь одному. Іноді у них це виходить, але частіше за все ні. Розраховувати на себе, придумувати мету, вважаючи себе реалісткою, а на ділі перебуваючи в полоні ілюзій, - так, це звичайна історія. Що до чоловіків, ці жінки не хочуть нікого завойовувати і підкоряти, але й себе в цьому сенсі «зламати» не дадуть. Їм потрібен хтось рівний (в усякому разі, вони так вважають). Оптимальні кандидати - Володимир, Георгій, Віктор, Герман, Євген, Сергій.

Валентина, Галина, Олена, Євгенія

Як і Ксенія, Анастасія, Анфіса і Софія, ці жінки - з категорії незалежних, стрімких і різких. Але. Вони дуже, дуже хочуть - хай і глибоко в душі - тихого сімейного щастя і неспішності у всьому. Чи є серед чоловіків ті, хто ризикне стриножити їх? Є. І тут потрібен не тільки строгий норов і характер, але і величезне терпіння. Цього повно, як правило, у Єгора, Ігоря, Кирила, Петра, Якова.

Наталя, Ольга, Тетяна, Дарина

Різка зміна настрою, певна вередливість, небажання йти на компроміс можуть обернутися страшними скандалами на рівні військових конфліктів з чоловіками, яких звуть Юрій, Олексій, Дмитро. Все тому, що ці чоловіки - самі по собі, не терплять шуму, напору і не люблять домовлятися. Однак вирішення проблеми є. Точніше, рішення. Звуть цих сміливців Андрій, Анатолій, Антон, Володимир, Віктор, Єгор, Ігор, Микита, Олег, Роман, Сергій. Побажаємо хлопцям удачі і терпіння, звичайно.

Марина, Марія, Маргарита, Тамара, Любов, Людмила

Чуттєві жінки, які знають, як вони вміють впливати на чоловіків, і користуються цим, але в міру. При цьому щастя їм може дати чоловік, який бачить їх наскрізь, не йде на поводу, але щиро кохає. Ми говоримо про амбітного, але розуміючого Бориса, Володимирі, Дмитра, Кирила, Юрія.

Нагадаємо, астрологи склали рейтинг ідеальних дружин за знаком Зодіаку

Як повідомляв портал "Знай.ua", з усіх зодіакальних знаків астрологи особливо виділяють декількох особливо конфліктних.

Також "Знай.ua" писав, що другий місяць осені підготував для Вас чимало сюрпризів – астрологи склали гороскоп на жовтень.