Хоч другий місяць осені ще попереду, астрологи вже склали гороскоп на жовтень 2018 року для всіх знаків Зодіаку.

Овен

Овнам пора утеплятися і налягати на вітаміни. Радимо вам не перемерзати і не хизуватися у короткому одязі. Вам варто перестати байдуже ставитися до свого здоров'я.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Телець

Перестаньте ганятися за журавлями в небі! Вам варто придивитися до свого найближчого оточення, в ньому ви знайдете чимало гідних чоловіків.

Близнюки

Свій вільний час вам варто присвятити пошукам нового хобі. Близнюки настільки багатогранні особистості, що їм підійдуть найрізноманітніші заняття - аеробіка, кінний спорт або вишивка хрестиком.

Рак

На роботі заслуги Раков будуть оцінені по достоїнству, а їх фінансове благополуччя зміцнено.

Лев

Хоч вам і лестить увага сильної статі, не давайте оточуючим привід для пліток. І незабаром у вас може з'явитися гідний залицяльник.

Діва

У жовтні для Дів настане така бажана фінансова незалежність. Грошей вистачить практично на все, тому може виникнути спокуса вкласти їх в перший-ліпший проект.

Терези

Ваша працездатність буде прямо залежати від настрою і емоційного стану. Якщо ви улюблені і щасливі, то будь-яка справа йтиме на лад.

Скорпіон

Вільних днів, годин і хвилин в жовтні не передбачається. Запасіться терпінням і залишайтеся на своєму насидженому місці.

Стрілець

Бажано зайнятися активним відпочинком, спортом або хоча б більше гуляти.

Козеріг

Поспішайте проявити свої лідерські задатки, щоб організувати роботу у власному колективі. Але будьте готові до того, що на цьому шляху ви зустрінете чималий опір.

Водолій

Скоро ви зміните своє життя, і в ній з'явиться гідний кандидат, якого ви можете просто прогавити, не розглянувши його серед дюжини кавалерів. Щоб не допустити помилку, довіряйте своєму серцю.

Риби

Постарайтеся зрозуміти, чого вам більше хочеться в даний момент часу - лежати на дивані вдома або проводити вільний час на повітрі. Якщо не виходить вибрати, то просто чергуйте активний відпочинок з пасивним.

Нагадаємо, існує думка, що деякі жінки в принципі не можуть бути гарною партією для чоловіка, в той час, як інші - просто народжені бути ідеальними господинями і коханими дружинами, яких будуть цінувати і носити на руках.


Як писав раніше Знай.ua, на українців найближчі сім днів очікує нелегкий період – навіть без гороскопів можна зрозуміти, що початок осені буде важким.


Також Знай.ua писав про те, що астрологи розповіли про те, які знаки Зодіаку ні за яких обставин не можуть ужитися разом.