Нумерологи впевнені, що цифри безпосередньо впливають на характер людини. Останні дві цифри року народження відіграють особливу роль у формуванні особистості. Про це передає Clutch.

0 і 1

Нулі і одиниці - це справжні упертюхи, що володіють сильним, вольовим характером. Вони примхливі і воліють бути незалежними, але при цьому спритно тікають від конфліктних ситуацій.

Ці люди вірні друзі, на яких завжди можна покластися. Але люди часто стають для них розмінною монетою на шляху до мети.

Вони люблять славу і гроші, компліменти і розкіш. Але ці слабкості можна приховати за сильним характером.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

дівчина
дівчина

2 і 3

Двійки і трійки завжди користуються популярністю завдяки своїй товариськості та доброзичливості. Вони дуже добрі люди і ніколи не відмовлять нужденним.

Але, незважаючи на товариськість, ці люди часто приховують своє найпотаємніше і люблять справлятися з проблемами самостійно.

У них високий інтелект і вони можуть досягти успіху як у точних, так і в гумунитарных науках.

дівчина
дівчина

4 і 5

Четвірки і п'ятірки - це приземлені люди, які знаходять щастя в простих життєвих радощів. Вони дуже працьовиті і люблять все нове, тому часто подорожують.

Вони - незамінні друзі, які завжди готові прийти на допомогу.

дівчина
дівчина

6 і 7

Шістки і сімки - дуже активні люди. Вони знаходяться у постійному русі, люблять пізнавати нове. Вони комунікабельні і завжди пробиваються в лідери.

Завжди йдуть до мети напролом, не піклуючись про те, що можуть комусь нашкодити. Саме завдяки цьому завжди домагаються успіху, хоч і можуть бути егоїстичними.

дівчина
дівчина

8 і 9

Вісімки і дев'ятки - це високодуховні люди, трохи не від світу цього. У них розвинена інтуїція, яка допомагає їм приймати правильні рішення.

Це надійні і відповідальні люди. Деколи вони бувають пасивними і флегматичними, але незважаючи на свою повільність вони завжди досягають мети.

дівчина, сон
дівчина, сон

Нагадаємо, 5 достовірних ворожінь на Новий рік, які розкажуть про майбутнє.

Раніше Знай.ua повідомляв, яким знакам Зодіаку пощастить у січні 2019.

Також Знай.ua писав, астрологи склали місячний календар стрижок на січень 2019.