Позитивні емоції і сміх важливі для людини. Вони не тільки продовжують життя, але і дарують світло вам і всім навколо вас. Знай.uа підібрав найкращі меми, картинки і жарти, щоб від смутку і печалі не залишилося і сліду.

Впусти мене

Це мем з чоловіком, який тримає в руці мікрофон і намагається прорватися через огорожу з криками "Впусти мене. Впусти менеее". Кадри, які стали шаблоном мема, взяті з "Шоу Еріка Андре".

Це я намагаюся потрапити в замок Дракули, щоб йому відсмоктати

Селянин і лорд

У соцмережах набрав популярність кадр з британського шоу з багатим землевласником, здивованим з приводу прохання селян про підвищення зарплатні. Мем показує перевагу лакреші життя.

Вибачте, це що, який селянський жарт, для якого я занадто багатий?

Мої навушники постійно заплутуються! Власники AirPods: Вибачте, це що, який селянський жарт, для якого я занадто багатий?

Діти, у яких є AirPods: Здається, я відчуваю запах бідності. Діти, у яких є Samsung Smart Fridge: Вибачте, це що, який селянський жарт, для якого я занадто багатий?

Пацан з AirPods: Я тебе не чую, і мені здається, чи тут пахне злиднями? Пацан з преміум-аккаунтом Spotify: Вибачте, це що, який селянський жарт, для якого я занадто багатий?

<em>Користувачі консолей:

Власники AirPods: Мені здається, чи тут пахне злиднями? Ниггас, які приносять до школи воду Fiji: Вибачте, це що, який селянський жарт, для якого я занадто багатий?