Кріштіану Роналду і Джорджина Родрігес майже весь час проводять разом та з дітьми.

Про це повідомляють ЗМІ.

Проте свій крайній відпочинок вони вирішили провести на самоті без дітей та вирушили на шопінг до Дубаю.

Разом з тим варто відзначити, що португальський форвард Кріштіану Роналду допоміг Ювентусу здобути чергову, вже 20-у в сезоні перемогу в чемпіонаті Італії. На цей раз туринці на виїзді, на стадіоні "Мапеї", обіграли Сассуоло з рахунком 0:3.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Для самого Роналду цей гол став 18-м в Серії А, що дозволило 34-річному португальцю зміцнити свої позиції в бомбардирських перегонах.

Довівши загальну кількість голів у нинішньому сезоні до 20-ти (ще по одному м'ячу Кріштіану забив у Лізі чемпіонів і Суперкубку Італії), Роналду продовжив унікальну гольову серію, забиваючи мінімум 20 разів вже протягом 13 сезонів.

У матчі з Сассуоло не обійшлося і без курйозу. В одному з епізодів Кріштіану, прориваючись до воріт, з усієї сили вдарив м'яч паралельно лінії штрафного майданчика, потрапивши точно в голову Самі Хедіри, який, до речі, також у цьому матчі відзначився забитим м'ячем.

Ще одним голом за "Стару Синьйору" відзначився Емре Джан.

Завдяки цій перемозі Ювентус збільшив свою перевагу над другим Наполі до 11 очок. В наступному турі 15 лютого підопічні Массіміліано Алегрі прийматимуть в Турині одного з аутсайдерів Серії А Фрозіноне. Потім 20 лютого "бьянконері" зіграють на виїзді з мадридським Атлетико в першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Зустріч в Італії відбудеться 12 березня.

Крім того варто відзначити, що головний тренер Динамо Олександр Хацкевич поділився думками щодо розвитку кар'єри Кріштіану Роналду.

"Раніше було більше індивідуальностей у футболі? Такі футболісти завжди були і будуть. Гравці, які могли самостійно вирішити результат матчу. Нічого не змінилось.

Вже скільки років Мессі на вершині. Більше 50 м'ячів забиває за сезон. Команда забила 100, а він половину з них. Здавалося б, Роналду пішов з Реала, все – збитий льотчик... Але ні, він же доводить все заново в Ювентусі. Це рівень, це клас", – зазначив тренер.

Нагадаємо, Бекхему зведуть пам'ятник у Лос-Анджелесі.

Як повідомляв "Знай.ua", Роналду не робив своїй дівчині пропозицію.

Також "Знай.ua" писав, що Мессі - найбільш високооплачуваний футболіст Європи.

Футболіст Криштіану Роналду покликав заміж іспанську модель Джорджину Родригес