Стало відомим про те, що ведуться зйомки серіалу " Володар кілець". Наразі, досить популярним стало знімати серіали-продовження, згадайте лише " Шерлок Холмс і Доктор Ватсон ", " Пінгвіни Мадагаскару ", "Секс і місто" і багато інших.

Володар кілець 1 сезон - майбутній американський телесеріал в жанрі фентезі, заснований на персонажах британського письменника Джона Рональда Руела Толкіна. Перший сезон вийде у 2020 році на Amazon.

Вже зараз Amazon Prime опублікував карту Середзем'я з фільму. Користувачі можуть завантажити або ж ознайомитися з нею онлайн.

У травні 2018 року розповсюдилась інформація про те, що компанія Джеффа Безоса викупила права на серіал у Warner Bros. Ця угода влетіла в копієчку компанії, Amazon віддав за договір 250 мільйонів доларів.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

«У Шерон і її команди є незвичайні ідеї — перенести на екран раніше недосліджені історії, засновані на роботах Толкіна», — заявив представник компанії Tolkien Estate and Trust, що володіє правами на твори британського письменника, Метт Гэлсор.

Компанія готова витратити стільки ж на зйомки, безпосередньо самого серіалу. Передбачається, що перший сезон розповість історію молодого Арагорна. Події будуть розповідати історію персонажів до Війни за Кільце і до того періоду, коли Арагорн став правителем Возз'єднаного королівства. В загальній складності планується відзняти 5 сезонів серіалу.

Арагорн — один з ключових персонажів трилогії, останній вождь і перший король Возз'єднаного королівства. Арагорн, також відомий як Мандрівник, став найбільшим з людей своєї епохи, очолював людей Заходу у війні проти сил Саурона, допоміг знищити кільце всевладдя і возз'єднав королівства Арнора та Гондору.

Нагадаємо, раніше "Знай.ua" писав про культового письменника ,Джона Толкєна, автора книг "Володар Кілець". Зовсім скоро люди зможуть побачити фільм-автобіографію як письменник з низів піднявся до лавр.

Також "Знай.ua" повідомляв про голлівудського актора Орландо Блум та його стосунки з Кеті Перрі. Чим налякав співачку чоловік.

Раніше "Знай.ua" інформував про режесера всесвітньовідомих фільмів присвячених книзі "Володар Кілець" - Пітера Джексона. Чоловік зніме фільм про ліверпульську рок-групу.