Астрологи переконані, що деякі знаки Зодіаку від природи можуть стати прекрасними бабусями. Вони готові робити все для онуків і віддавати себе без залишку.

ВОДОЛІЇ – одні з найкращих бабусь для дитини. З нею малюкові ніколи не буває нудно, адже вона сама є неймовірним майстром вигадувати казки. Вона – майстер придумати цікаву гру і захопити на пару годин навіть самого неусидчивого дитини.

Дітей постарше бабуся-Водолій водить по театрах та музеях, розвиваючи їх інтелектуальний та культурний рівень. Вона дбає навіть про дорослих онуків і завжди дасть потрібну пораду. Водолій – бабуся, яка вміє підлаштуватися під будь-який вік онука і стає його справжнім другом.

БЛИЗНЮКИ, як хороша бабуся, здатна навчити дітей бути сміливими, не бояться своїх бажань і мати свою точку зору на все. Такі бабусі живуть сьогоднішнім днем і намагаються брати від життя все, чого навчає і своїх близьких.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Завдяки такому підходу до життя вона завжди перебуває в гарному настрої. Цієї бабусі складно усидіти на місці, і вона постійно придумує щось нове і втягує в це своїх внучат.

РАКИ є найбільш дбайливими бабусями. У неї онуки завжди будуть нагодовані, а її двері завжди відкриті для друзів і родичів. З юних років Рак багато часу приділяє своїм близьким, і основна мета її життя – побудувати міцну сім'ю. Спочатку вона – дбайлива мати і дружина, а з появою онуків місця в її серці стає ще більше. З такою бабусею не пропадеш!

Нагадаємо, три найбільш чуттєвих знака Зодіаку. Вони зазнають найбільших спектр емоцій.

Як повідомляв Знай. ua, які шкідливі звички у різних знаків Зодіаку. Всі ми схильні якимось поганим звичкам.

Знай. ua писав, як завоювати жінку кожного знака Зодіаку. Важливо знати, чим здивувати обраницю.