Свіжа добірка мемів на сьогоднішній день дозволить вам залишатися в курсі останніх топових жартів і весело провести цей день. Смійтеся над мемами від Знай.uа самі і показуйте друзям.

Користувачі мережі відродили старі меми завдяки аніме

Останнім часом користувачі захопилися під час змагання — хто краще зробить з дивних мемів що-небудь ще більш дивне, але в стилі аніме. Челендж з'явився буквально нещодавно під назвою CRUNCH!. Художники вже встигли проявити свою фантазію.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Мем про навушники Apple підкорив користувачів мережі

Жарт про восьминога Сквідварда, якого збиває вантажівка, знову з'явився в соцмережах у вигляді основи для нового мему про AirPods. Користувачі знущаються над навушниками від Apple, адже на цих мемах AirPods звинувачують у всіх бідах людства.

Так, у 2016 році користувач Таннер Харгіс опублікував саморобний відеоролик на Youtube, головним героєм якого став знаменитий персонаж Сквідвард Тентаклс. На кадрах восьминіг стоїть посеред траси, коли він помічає вантажівку.

Наприкінці відео вантажівка збила Сквідварда, але це не завадило запису зібрати понад 600 тисяч переглядів і на деякий час стати мемом. У лютому 2019 року користувачі соцмереж згадали про старий відеожарт і вирішили його воскресити у свіжому мемі про AirPods.