Астрологи назвали знаки Зодіаку, з яких виходять найгірші керівники. Вони стануть справжнім жахіттям для будь-якого підлеглого.

Рак

Лідером цього рейтингу став Рак. Управління бізнесом - чужа стихія для представників цього знаку Зодіаку. Вони все сприймають дуже близько до серця і розцінюють як особисту образу всі прорахунки підлеглих. Чоловік-Рак може бути занадто розуміючим начальником, але в прагненні увійти в становище кожного він діє на шкоду компанії. Жінки-Раки часто ведуть себе, як маленькі діти: їх вчинки ірраціональні, вони крикливі та егоїстичні, губляться, коли треба терміново прийняти важливе рішення.

Лев

Леви прагнуть бути керівниками. Але типовий начальник-Лев немов зійшов з карикатури на офісного тирана: він обожнює владу і нерідко зловживає нею. Ледь досягнувши керівної посади, нехай навіть під його початком виявиться 1-2 співробітника, він з кричущою пихою підкреслить своє "домінуюче" становище.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Але ще гірше бос-Левиця - їй потрібно догоджати, чинити регулярні знаки уваги, говорити компліменти. Вона не сприймає жодної крити та зауважень щодо роботи, що також йде на шкоду компанії.

При цьому Левам обох статей властивий часом вельми дратівливий перфекціонізм.

Діва

Але перфекціонізм Левів жодним чином не можна порівняти з Дівами, особливо вересневими. Серед них часто зустрічаються одержимі контролем всього і вся допитливі критики, яким не знайоме співчуття. Це може бути добре для бізнесу, але, безумовно, погано для співробітників. Хвора дитина, 10-бальна пробка або поламаний замок в квартирі в їх розумінні - порожні відмовки ненадійних нероб, які не розуміють, що робота і будинок - речі строго розмежовані. На похвалу Діви дуже скупі, а от будь-яка помилка викличе у них шквал критики.

Скорпіон

Коли начальником стає Скорпіон, весь офіс мимоволі вчиться "телепатії", адже настрій всіх підлеглих залежить від того, в якому настрої перебуває бос. Представники цього знака схильні до зайвої недовірливості, їм здається, що всі навколо плетуть проти них інтриги, що довіряти не можна нікому.

Начальник-Скорпіон схильний вибирати собі улюбленця, як правило, протилежної статі. Поруч з такою людиною Скорпіон буде стримувати агресію - до першого промаху, і тоді сповна віддячить за втрату довіри.

Однак у кожному є потенціал гарного керівника, якщо слідкувати за собою та знайти креативні підходи до управління.

Нагадаємо, астрологи попередили про складний період для всіх знаків Зодіаку: під загрозою робота, любов і гроші.

Як повідомляв Знай. ua, які шкідливі звички у різних знаків Зодіаку. Всі ми схильні якимось поганим звичкам.

Знай. ua писав, як завоювати жінку кожного знака Зодіаку. Важливо знати, чим здивувати обраницю.