Позитивні емоції і сміх важливі для людини. Вони не тільки продовжують життя, але і дарують світло вам і всім навколо вас. Знай.uа підібрав найкращі меми, картинки і жарти, щоб від смутку і печалі не залишилося і сліду.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Мускулистий кролик і маленький кролик

Мем із зображенням двох кроликів, один з яких великий і м'язистий, а другий дуже маленький, став популярний в Twitter. Мем демонструє перевагу когось або чогось.

У Канаді все ідеально

Мем, в якому Канаді приписують неіснуючі риси, щоб показати, наскільки ідеальною є ця країна. Користувачі з Росії особливо люблять жартувати про канадський інтернет, в якому можна робити все, що не можна робити у їхній країні. Мем з'явився завдяки популярній блогерці, яка переїхала до Канади і стала розписувати, як там добре.

Користувачі почали жартувати над нереалістичними уявленнями дівчини про життя в Канаді, адже вона виставляє цю країну ледь не як рай на землі. Адже насправді в кожній країні є свої недоліки, а таке ставлення можна списати на недавній переїзд.