Щомісяця порнобізнес приносив організатору близько 200 тисяч гривень.

У Кривому Розі правоохоронці затримали організатора порнобізнесу, в якому "працювали" вісім дівчат. Про це повідомляє центр комунікації Національної поліції в Дніпропетровській області.

З'ясувалося, що дівчата – моделі роздягалися перед камерами у квартирах, які були обладнані спеціальною технікою. За допомогою веб-камер моделі надавали клієнтам послуги інтимного характеру. Клієнтами були переважно іноземці. За таке "віртуальне задоволення" вони перераховували гроші на рахунок організатора.

Під час обшуку в квартирах, звідки велася веб-зйомка, правоохоронці знайшли комп'ютерну техніку, веб-камери і документи.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У центрі комунікації Національної поліції в Дніпропетровської області зазначили, що за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 301 КК України, а саме: ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів. Організатору порностудій вручено повідомлення про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Йому загрожує позбавлення волі на строк від 3-х до 7 років. За даним фактом вирішується питання про вручення підозри ще восьми особам.

Нагадаємо, що Зірка безкоштовного порно: оголена спить з плакатом італійського футболіста.Сексуальна фанатка італійського футболіста Маріо Балотеллі опублікувала нове гаряче фото.

Нещодавно "Знай.uа" повідомляв, у Києві спецназ покарав онлайн порностудію, жорстко взяли 13 дівчаток: кадри затримання

"Знай.uа" писав, "клубничка" в Україні: скільки заробляють актриси і як влаштований світ 18+