Китайські пожежники врятували п'яного чоловіка, який три години поспіль ходив по високовольтним дротам.

Як повідомляє Daily Mail, чоловік піднявся на верхівку інженерного стовпа, а потім перейшов на електричні кабелі, які перебували на висоті близько 10 метрів.

Китайським рятувальникам довелося забратися на дерево біля проводів, щоб зняти неадекватного чоловіка.

Китайський проводоходец

Інцидент стався в середу в Цюаньчжоу в південно-східній китайській провінції Фуцзянь.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Пожежники заявили, що чоловік "гуляв" по одній лінії електропередач, тримаючись за два дроти. Прибувши на місце події рятівники негайно відключили електрику від кабелів.

Спершу співробітники рятувальної служби намагалися відрадити чоловіка від ризикованої поведінки з допомогою мегафона, однак той проігнорував будь-які прохання і продовжував "розгулювати" по дротах.

На кадрах, опублікованих одним з очевидцем п'яної витівки, видно, що п'яний "канатоходець" привернув увагу величезної кількості роззяв.

У пошуках рішення пожежники на всяк випадок встановили надувний батут, якщо чоловік зірветься. Однак "канатоходець" продовжував переміщатися, через що працівникам рятувальної служби довелося буквально переслідувати його.

Через три години пожежна бригада пригнала підйомник, який використовується для надання допомоги у рятувальних операціях на висоті.

Двоє пожежників сіли в "люльку", ще двоє піднялися по дереву. Група почала стягуватися до п'яному екстремалу. Поки пожежники на підйомнику заспокоювали чоловіка, один з рятувальників на дереві схопив його за руку і скинув на батут, розміщений на землі.

Чоловік благополучно приземлився на матрац.

Як повідомляється, п'яний канатоходець почуває себе добре. Його передали місцевій поліції, щоб встановити причину його дивної поведінки і провести розслідування обставин.

Нагадаємо, британський сміливець довів, що можна спуститися в справжній ад і не тільки вціліти, а й наробити вражаючих знімків.

Як повідомляв Знай.uа, рибалка ледь не став обідом для унікального морського чудовиська.

Також портал Знай.uа писав, необычное создание зустрів під час занурення новозеландський дайвер зі своїми друзями.